Røde Stjerne
vs
FC København

Røde Stjerne - FCK Live Stream: Se Kampen Online!

Live Stream Røde Stjerne – FCK Online

Du kan se Røde Stjerne – FCK direkte med live stream online! Der venter nogle fantastiske kampe mellem Røde Stjerne og FC København, og du har selvfølgelig mulighed for at live streame kampene online!

Nu bliver det alvor for FCK. Efter to nemme sejre imod The New Saints i den anden runde af Champions League-kvalifikationen, så kommer de nu op imod en væsentligt sværere modstander i form af Røde Stjerne.

Røde Stjerne er den klart største og bedste klub i Serbien. De har vundet Champions League i 1991, selvom turneringen dengang gik under et andet navn.

De er langt fra lige så gode i disse år, men det er stadig en stærk klub med en berygtet hjemmebane, hvor FCK kan komme i problemer.

Heldigvis for FCK, så starter de på udebane, hvorefter tingene skal afgøres hjemme i Telia Parken foran egne fans.

Se Røde Stjerne – FCK online med live stream!

Røde Stjerne er stærke på hjemmebane

Mens FCK på papiret er nogenlunde lige så stærke som Røde Stjerne, så har serberne en hjemmebane, som ikke kan matches af mange hold i Europa.

De spiller på det store og, på trods af løbebane og lang afstand til tilskuerne, intime stadion, Marakana i Beograd.

Til de mindre kampe har de svært ved at fylde stadionet op med 50.000 tilskuere, men FC København kan godt forvente en vanvittig atmosfære, som formentlig er vildere end noget, de har prøvet før.

I sidste sæsons Champions League-gruppespil var det tydeligt, hvor svært det kan være at spille imod Røde Stjerne på udebane.

Røde Stjerne var havnet i en vanvittig pulje med Napoli, Liverpool og PSG. På udebane tabte de hhv. 3-1, 4-0 og 6-1, men hjemme i Beograd gjorde de det svært for storklubberne.

De startede med at spille 0-0 imod Napoli, hvorefter de vandt 2-0 over Liverpool. Efterfølgende tabte de 4-1 imod PSG.

FCK skal på tavlen i Beograd

Det er svært at udpege en favorit mellem Røde Stjerne og FCK. Det bliver med garanti to tætte kampe, hvor marginalerne kommer til at afgøre, hvem der går videre til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen.

FCK vil nok gå forsigtigt til udekampen i klassisk Ståle Solbakken-stil, hvor der er fokus på at stå stabilt på banen, og gøre det svært for Røde Stjerne at skabe chancer.

Udebanemål er helt afgørende i så tætte kampe, og derfor vil FCK også gå efter at få sat mindst en kasse ind bag serbernes målmand Milan Borjan.

En spiller som Dame N’Doye bliver ekstremt vigtig med sin enorme erfaring og generelt høje niveau. FCK mistede desværre en profil i Robert Skov, så der er endnu mere pres på Viktor Fischer og Dame N’Doye, som skal levere.

Hvordan stiller FCK op imod Røde Stjerne?

FC København har haft en del udskiftning i truppen henover sommeren, hvor flere profiler er solgt. Sten Grytebust er i øjeblikket det nye førstevalg i målet efter Jesse Joronen.

Pierre Bengtsson må stå foran nyindkøbet Bryan Oviedo, og Guillermo Varela ligner også førstevalget på højre back.

I midterforsvaret spiller Victor Nelsson og Andreas Bjelland uden tvivl. Rasmus Falk, Carlos Zeca og Viktor Fischer sidder sikkert på tre af midtbanepladserne, mens der er en smule tvivl om højre kanten.

Indtil videre har Carlo Holse taget over for Robert Skov, men han har ikke vist et særligt højt niveau, og Ståle Solbakken kan sagtens finde på at stille med en mere defensiv type.

Et bud kunne være, at Rasmus Falk rykkes ud på højre kant, mens Jens Stage kunne gå ind på den centrale midtbane.

Dame N’Doye og Jonas Wind er selvskrevne i angrebet efter mange flotte præstationer, og det er ikke ligefrem fordi, Pieros Sotiriou har været overbevisende.

Live Stream Røde Stjerne – FCK online!

Røde Stjerne – FCK: Bud på resultatet

Der er ingen tvivl om, at det bliver meget svært for FCK i udekampen i Beograd. Røde Stjerne-spillerne bliver båret frem af deres vanvittige fans, og nogle af de yngre FCK-spillere vil nok blive en smule intimideret.

Vi tror, at FCK kan spille uafgjort eller i hvert fald minimere nederlaget til enkelt mål.

Vi tror på 2-1 til Røde Stjerne.

Røde Stjerne – FCK: Profilerne

Hos Røde Stjerne er Marko Marin en af de helt store profiler. Han har erfaring fra store klubber, og kan uden tvivl gøre ondt på FCKs backs.

Dame N’Doye og Carlos Zeca er de bærende spillere på FCK-holdet i øjeblikket, og de bliver meget vigtige med deres erfaring.

Røde Stjerne – FCK: Hvornår kan kampen live streames?

Røde Stjerne – FCK kan live streames tirsdag den 6. august kl. 20.45.

Du kan se Røde Stjerne vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold