Kampskema
Randers FC
vs
AC Horsens

Randers - AC Horsens Live Stream: Se kampen her!

Randers – AC Horsens online live streaming

Søndagens første Superligakamp spilles i Randers, hvor AC Horsens kommer på besøg, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion eller i TV, så kan du live streame kampen online.

Der er pres på både Randers og AC Horsens, hvis de vil med i mesterskabsslutspillet. Der er to kampe tilbage af Superligaens grundspil, og der skal formentlig en sejr til, hvis man vil have muligheden for at komme med i top seks.

Randers er inde i en resultatmæssig dårlig periode, men de er klare favoritter til at vinde hjemmekampen imod AC Horsens, som har været dårlige i de seneste par kampe.

Randers har tabt tre på stribe

Randers kom fantastisk fra start i foråret. De vandt en svær udekamp imod AaB med 3-0 efter flere flotte scoringer, blandt andet fra Mikkel Kallesøe.

Siden har de haft nogle svære kampe imod FCK og Brøndby, hvor de tabte med hhv. 2-0 og 2-1, og derfor skulle der point på kontoen i udekampen imod SønderjyskE i søndags.

Det gik dog slet ikke som ventet for Randers, som allerede var bagud 3-0 før pausen, og da der ikke blev scoret i resten af kampen, så måtte Randers rejse fra Haderslev med et skuffende resultat i bagagen.

På trods af tre nederlag på stribe, så har Randers dog kun et point op til top seks, og med en sejr imod AC Horsens har de fortsat udmærkede muligheder for at komme med i det sjove selskab.

En sejr er krævet for at komme i top seks

Det kræver formentlig en sejr, hvilket selvfølgelig også gælder gæsterne fra AC Horsens. Begge mandskaber ligger med 31 point, men har til gengæld en negativ målscore, hvilket kan give dem problemer, hvis de skulle ende à point med eksempelvis FC Nordsjælland.

Randers og AC Horsens har begge en meget fysisk spillestil, og det ligner bestemt en tæt og hårdt spillet kamp.

Et nederlag i denne kamp vil med stor sandsynlighed betyde et farvel til top seks, men omvendt kan uafgjort også vise sig at være for ringe, så det bliver interessant at se, hvordan holdene griber kampen an.

AC Horsens må endnu engang undvære topscorer Hallur Hansson, som har karantæne efter din dumme udvisning. Han er en vigtig spiller for AC Horsens, men kan dog godt erstattes.

Se Randers FC – AC Horsens med live streaming!

Hvordan ender Randers – AC Horsens?

Randers er normalt stærke på hjemmebane, og de bør have et bedre hold end AC Horsens, men kampen er rimelig jævnbyrdig.

Vi tror på 2-1 til Randers FC.

Hold øje med

Saba Lobjanidze, Randers FC og Oliver Drost, AC Horsens.

Hvornår kan man se Randers – AC Horsens live stream?

Randers – AC Horsens kan live streames søndag den 10. marts kl. 12.00.

Du kan se Randers FC vs AC Horsens hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold