Kampskema
Randers FC
vs
AGF

Randers - AGF Live Stream: Se Randers AGF Online

Se Randers – AGF med live streaming

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Randers og AGF direkte på nettet. Ved at live streame Randers – AGF online, så slipper du for at købe TV-kanaler bare for at se fodbold, så det kan selvfølgelig godt anbefales.

Det er muligt at live streame Randers – AGF med både mobil, tablet og computer!

Randers og AGF kæmper om Europa League

Vi skal ind i den afsluttende fase af Europa League-playoff i Superligaen. Randers og AGF har besejret hhv. SønderjyskE og AaB i de første to opgør, og derfor skal de to rivaler nu i kamp om at møde fjerdepladsen i Superligaen.

Vinderen af det opgør får Danmarks fjerde Europa League-kvalifikationsplads.

AGF var i samme situation i sidste sæson. De klarede sig fornemt indtil de mødte FC København på udebane, og fortjent tabte 4-1.

Modsat sidste år, så virker det til at være nogle noget nemmere modstandere, man kan møde. Det ser ud som om, at Esbjerg ender på fjerdepladsen, og her vil AGF næsten være favoritter, selvom de spiller på udebane.

Bør komme mange mennesker på Cepheus Park

Når rivalerne fra Randers og AGF mødes på Cepheus Park i Randers, så bør der kommer mange mennesker. Vejret er begyndt at blive bedre, og det er en meget vigtig kamp.

Randers havde enorme problemer i sidste sæson med skiftende trænere og direktører, mens et kamerahold sendte det hele til Fodbolddanmark.

Nu er der anderledes god stemning i klubben, og med lidt tre gode resultater, så kan de spille europæisk fodbold i næste sæson.

AGF har fået tildelt omkring 2.000 billetter til kampen, og det er slet ikke usandsynligt, at de sælger dem allesammen.

I de senere år har AGF haft meget flot opbakning på udebane, og den bør ikke blive mindre, når man tænker på holdets resultater.

AGF i rekordstime

AGF er nemlig i gang med den bedste stime i klubbens historie i Superligaen.

Det hører selvfølgelig med til historien, at de ikke har mødt de seks bedste mandskaber i denne sæson, men det er alligevel imponerende, at AGF har vundet hele syv kampe på stribe.

Senest var der lagt op til to tætte kampe mellem AGF og AaB, men AGF viste sig bare at være skarpere, så de står nu helt fortjent i Europa League-playoff, hvor de også vil være favoritter imod Randers.

Randers har været gode imod AGF

På papiret har AGF et langt bedre mandskab end Randers, og formkurven taler bestemt også for AGF.

Alligevel har Randers været det bedste mandskab, når de har mødt AGF i de senere år. Faktisk har AGF kun formået at vinde tre af de seneste 23 kampe, hvilket er utroligt skuffende.

I de senere år har AGF både hentet spillere, direktør, sportsdirektør og mange andre fra Randers, så det må være irriterende, at de ikke kan slå dem på banen.

Hvordan ender Randers – AGF?

AGF er langt bedre kørende, men dette lokalopgør plejer at leve sit eget liv.

Vi tror på 2-2 efter en underholdende kamp.

Randers – AGF: Profilerne

Saba Lobjanidze, Randers og Patrick Mortensen, AGF.

Hvornår kan man live streame Randers – AGF online?

Randers – AGF kan live streames lørdag den 18. maj 2019 kl. 16.00.

Du kan se Randers FC vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold