Kampskema
Randers FC
vs
FC København

Se Randers - FCK Online | Live Stream RFC - FCK

Se Randers FC – FCK med live stream på nettet

Live Stream Randers FC – FCK online! Du har nu muligheden for at live streame Superliga-kampen mellem Randers FC og FC København direkte på nettet!

Du kan både benytte mobil, PC og tablet til at live streame Randers FC – FCK, hvor det er en bedre mulighed i forhold til at se Superliga-fodbold i TV’et.

Der venter en interessant fredagskamp mellem Randers FC og FC København, som mødes på Cepheus Park i Randers.

FC København har kørt al modstand over i Superligaen indtil videre, men de kommer alligevel på en svær opgave imod Randers, som er notorisk stærke på hjemmebane, hvor mange hold har det svært.

Randers har ikke fået den bedste sæsonstart, men med tanke på FC Københavns hårde kamp imod Røde Stjerne i tirsdags, så bør der være muligheder.

Randers har det meget svært imod FCK

Der er niveauer til forskel på Randers FC og FC København, hvorfor det ikke er underligt, at FCK har et overtag imod kronjyderne.

Alligevel er voldsomt at se, hvor svært Randers har haft det i de senere år, når de har mødt de danske mestre fra FCK.

Randers’ seneste sejr imod FCK var tilbage i april 2015, hvor de vandt 3-0 på hjemmebane. Siden da har Randers og FCK mødt hinanden 10 gange, hvor det er blevet til otte FCK-sejr (en enkelt efter forlænget spilletid i DBU Pokalen) og to uafgjorte.

De to kampe i sidste sæson endte med FCK-sejr på 4-0 og 2-0, så der er ingen tvivl om, hvor svært det bliver for Randers.

FCK kan skrive historie med sejr i Randers

FC København har som sagt fået en fantastisk start på sæsonen. I Superligaen har de vundet de første fem kampe med en målscore på 11-4, hvilket kun er mere imponerende, når man tænker på, at de har haft Champions League-kvalifikationen ved siden af.

Med fem sejre i de første fem kampe, så har FCK slået deres egen rekord. Aldrig tidligere har de formået at have maksimum point efter fem runder.

Det eneste hold, der nogensinde har formået at vinde de første seks kampe i Superligaens historie er Brøndby, som gjorde det tilbage i 1996/1997-sæsonen.

På trods af den fine start, så er FCK stadig à point med FC Midtjylland. Alligevel virker de forsvarende danske mestre som et niveau over, så FCK bør genvinde mesterskabet.

FCK-profiler med trætte stænger

Det, der taler for et point FCK-pointtab i denne kamp, er FCKs kamp i tirsdags imod Røde Stjerne. Allerede nu har FCK fire kampe mere i benene end Randers, og selvom FCK har en stærk og bred trup, så koster det bare kræfter.

Mens spillere som Carlos Zeca og Dame N’Doye fik et hvil i sidste rundes kamp imod Lyngby, så er der andre spillere, der har fået tæt på maksimal spilletid.

Det bør alt andet lige koste, både på den fysiske og mentale side. FCK bør dog have klassen til at besejre Randers, som ikke rigtigt har været overbevisende i de første runder.

Se Randers FC – FCK med live streaming!

Hvad bliver Randers FC – FCK?

Randers er normalt ret stærke hjemme, men de har det ekstremt svært imod FCK.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Randers FC – FCK: Profilerne

Emil Riis har vist sig som en farlig angriber for Randers, men Saba Lobjanidze er holdets bedste spiller.

Hos FCK er der masser af profiler, men det bliver interessant at følge Superligaens dyreste spiller nogensinde, Pep Biel.

Hvornår kan man live streame Randers FC – FCK?

Randers FC – FCK kan live streames fredag den 16. august kl. 18.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår