Randers FC
vs
FC København

Randers - FCK Live Stream: Se Randers - FCK Online

Se Superliga-kampen Randers – FCK online live stream! Der venter en helt fantastisk afslutning på Superliga-sæsonen, når både FCK, FCM og Brøndby har muligheden for at vinde det danske mesterskab, og hvis du skal have overblikket over alle kampene, så skal du benytte online live streaming til at se Superliga-fodbold.

Når FCK går på banen i Randers, så skal de selvfølgelig vinde kampen, men de kommer også til at holde øje med de to andre kampe, som spilles samtidigt.

På trods af en meget hektisk sæson, så har FC København faktisk muligheden for at vinde det danske mesterskab.

Det kræver selvfølgelig en sejr imod Randers, men det kræver også hjælp i de to andre kampe.

Det er nok de færreste FCK-fans, der for alvor tror på mesterskabet, men det er faktisk imponerende, at de fortsat står med muligheden.

Der venter nogle fantastiske kampe i Superligaen, og uanset om du holder med FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF eller AGF, så skal du selvfølgelig se alle kampene online med live stream!

FCK har alt at vinde i Randers

Utroligt nok, så står FC København faktisk med muligheden for at vinde det danske mesterskab. I onsdags tog de imod FC Midtjylland i et brag af en kamp i Parken, og de vandt helt fortjent med 4-2.

Det betyder, at FCK-holdet nu kun er to point efter FC Midtjylland. FC Midtjylland møder AGF på hjemmebane, og selvom AGF umiddelbart ikke har noget at spille for, så forventes det bestemt ikke, at de bare lægger sig ned.

Hvis man havde forestillet sig dette scenarie før sæsonen, så ville der være pres på FCK-holdet for at vinde mesterskabet, men som sæsonen har været, så har FCK alt at vinde.

De kan selvfølgelig ikke gøre andet end at vinde deres egen kamp, og så må de på nogle hjælpende hænder i de andre kampe.

Jess Thorups FCK-hold begynder at ligne noget

Der har været utroligt meget kritik af FC København i det seneste års tid, men det begynder efterhånden at ligne noget.

FCK har været Danmarks bedste hold i mesterskabsslutspillet, og hvis sæsonen havde været længere ville de nok være favoritter til at vinde guld, men det har selvfølgelig været en lang proces.

Det er særligt offensiven, der begynder at sprudle, men defensivt er der stadig et stykke vej. Det er også vigtigt at huske på, at FCKs store test er i Europa, hvor holdet skal i gruppespil.

Randers-spillerne er på halvt på sommerferie

Mens motivationen i FCK er helt enorm, så er det lidt anderledes for Randers. De vandt som bekendt pokalfinalen efter en fantastisk præstation imod SønderjyskE, og der er umiddelbart ikke det store at spille for i Superligaen.

På trods af dette formåede Randers at stjæle point fra FC Midtjylland på udebane, så det kan bestemt ikke udelukkes, at de også driller FCK.

Randers stiller blandt andre uden anfører Erik Marxen, hvis sæson allerede er slut.

Hvad bliver Randers FC – FCK?

Vi tror på en underholdende kamp, som FCK bør vinde.

Vi tror på 3-1 til FCK.

Du kan se Randers FC vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold