Kampskema
Randers FC
vs
SønderjyskE Elitesport

Se den danske Pokalfinale 2021 Online: Live Stream Randers - SønderjyskE

Se Pokalfinalen 2021 mellem Randers FC og SønderjyskE på nettet ved at benytte online live streaming!

Der er rigtigt mange fans, som ikke længere gider se fodbold i TV. Det er simpelthen både dyrt og besværligt, men det er heldigvis både nemmere og billigere at live streame fodbold online.

Pokalfinalen er en af de største kampe i årets fodbold, og modsat mange af de andre cup-finaler rundt omkring i Europa, så kommer der endda tilskuere til den danske pokalfinale 2021.

SønderjyskE står således med muligheden for at vinde pokalturneringen to sæsoner i streg, mens Randers kan løfte et trofæ for første gang i 15 år.

Se Pokalfinalen online live streaming!

Randers og SønderjyskE har haft hård vej til Pokalfinalen

Det er overraskende, men på ingen måde ufortjent, at Randers og SønderjyskE skal mødes i pokalfinalen.

Ingen af de to mandskaber var blandt forhåndsfavoritterne, da sæsonen gik i gang, og historisk set er de heller ikke blandt de mest succesfulde klubber i Danmark.

Randers gik uden problemer forbi FC Sydvest, Aarhus Fremad og Holstebro Boldklub i de første par runder.

RFC vandt de to kvartfinaler over Vejle med sammenlagt 3-1 inden de så mødte AGF i to meget dramatiske semifinaler.

Randers FC vandt udekampen i Århus med 2-0 til stor skuffelse for AGF, og da returkampen endte 1-1, så gik Randers altså videre til pokalfinalen.

SønderjyskE har haft større problemer på vejen. Som forsvarende pokalvindere trådte de ind i turneringen en runde senere end Randers, men de vandt kun 1-0 imod Skive i den første kamp.

Efterfølgende var de faktisk bagud i hjemmekampen imod Lyngby, men de fik vendt kampen i den forlængede spilletid, og vandt 2-1.

Siden var Glen Riddersholm og SønderjyskE noget heldige i lodtrækningen, da de mødte 1. divisions-holdet fra Fremad Amager i to kvartfinaler, som blev vundet med 2-1 og 4-1.

I semifinalen var SønderjyskE meget undertippede, da de mødte FC Midtjylland, som havde store ambitioner om at vinde The Double for første gang.

Da FCM vandt den første kamp på MCH Arena i Herning med 1-0, så så det for alvor skidt ud, og SønderjyskE havde endda sparet spillere til returkampen i Haderslev.

Takket være nogle gyldne minutter og en stærkt spillende Jeppe Simonsen, så endte SønderjyskE med at vinde 3-1 i returkampen.

Det har været en stor personlig sejr for SønderjyskE-træner Glen Riddersholm, der som bekendt har et betændt forhold til ledelsen i sin tidligere klub.

Sølvtøj og Europa League-millioner på spil

Der står ekstremt meget på spil i torsdagens pokalfinale. I første omgang kan man selvfølgelig sikre sig en pokal, hvilket bestemt ikke er hverdagskost i klubber som RFC og SE.

Alene det er nok til at skrive historie, og vil selvfølgelig være en dag, som spillere, trænere og fans aldrig vil glemme.

Der er dog også en enorm økonomisk gevinst ved at vinde den danske pokalturnering, hvilket skyldes vores gode placering på UEFAs rangliste.

Vinderen af pokalturneringen træder således ind i Europa League-playoff i den kommende sæson. Vinder man de opgør, så sikrer man sig en plads i Europa League-gruppespillet, hvilket udløser mindst 50 millioner kroner og nogle meget spændende kampe.

Taber man playoff-kampene, så træder man ind i gruppespillet i Conference League, hvor man sikrer sig mindst 20 millioner danske kroner.

Status på tilskuere og billetter til pokalfinalen 2021

Det er ikke altid lige nemt at blive klog på tilskuersituationen rundt omkring i Europa. Danmark er heldigvis blandt de lande, hvor man har fundet en løsning, så man sikrer sig tilskuere på stadion under ordnede forhold.

Der kan være over 20.000 mennesker på Ceres Park i Århus, men det bliver ikke kapaciteten torsdag eftermiddag.

Vi kan se frem omkring 8.000 fans fra de to hold, og mens det selvfølgelig havde været sjovt med fuldt hus, så bør det være nok til at sikre en ganske fin atmosfære.

Se pokalfinalen Randers – SønderjyskE live stream online!

Du kan se Randers FC vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold