Randers FC
vs
Vejle Boldklub

Randers - Vejle Live Stream: Se Randers - Vejle online

Se Randers – Vejle online med live streaming

Se lørdagens Superliga-kampen mellem Randers og Vejle direkte med live streaming. Randers er klare favoritter, når de tager imod Vejle lørdag eftermiddag, og du kan live streame kampen online.

Den sidste runde af årets Superliga er nu i gang. På Cepheus Park i Randers tager RFC imod Vejle Boldklub, og det ligner en hjemmesejr.

Randers har forbedret sig i løbet af sæsonen, mens det ser sort ud for Vejle, som er blandt Superligaens allerdårligste på udebane.

Randers har forbedret sig meget

Randers kom ikke særligt godt fra start, og man kunne frygte, at de endnu en gang ville være ende i bunden af rækken.

Randers FC overlevede med nød og næppe i sidste sæson, men holdet har været i klar fremgang under Thomas Thomasberg, som overtog trænersædet i sommer.

I de seneste fem kampe har Randers vundet tre, spillet en uafgjort, og kun tabt kampen imod FC Midtjylland, hvor de egentlig leverede en fin indsats.

De har kun lukket tre mål ind i de fem kampe, og det er generelt defensiven, der skal bære Randers til en top seks-placering.

Vejle er elendige på udebane

Det ser ikke godt ud for Vejle. De kom endnu engang foran i kampen imod Brøndby, men kunne heller ikke denne gang holde føringen.

De endte med at tabe 2-1 til sidst, og ligger derfor stadig på 13. pladsen med 16 point efter 19 kampe. De kan nok ikke nå top seks, og skal dermed sørge for ikke at ende blandt de nederste fire hold i Superligaen, som skal spille nedrykningsplayoff engang i foråret.

Særligt på udebane har Vejle haft problemer. De har spillet ni kampe på fremmed græs, og endnu ikke været i stand til at vinde en kamp. Målscoreren hedder samtidigt 4-16, så det bliver svært imod Randers, som er ret stærke på hjemmebane.

Vejle mangler topscorer

Tændingen var høj i slutningen af Vejles kamp imod Brøndby, hvor Vejle-spillerne mente, at de blev snydt for et hjørnespark, som egentlig også var dømt. Uret havde dog rundet 93.00, og dommeren mente derfor, at kampen skulle fløjtes af.

Det kunne Vejles topscorer, Allan Sousa, ikke håndtere, og han fik to gule kort. Det betød ikke noget i forhold til den kamp, men det betyder, at han har karantæne til denne kamp.

Med sine seks mål har han været blandt Vejles allervigtigste spillere, og han bliver savnet imod Randers.

Du kan live streame kampen mellem Randers og Vejle direkte online!

Hvordan ender Randers – Vejle?

Randers bør virkelig vinde på hjemmebane imod Vejle, som har set ringe ud i de seneste par måneder. Det kan blive hårdt spillet kamp uden mange mål.

Vi tror på 1-0 til Randers.

Hold øje med

Benjamin Stokke, Randers og Arbnor Mucolli, Vejle.

Hvornår kan man se Randers – Vejle live stream?

Randers – Vejle kan live streames lørdag den 15. december kl. 16.00.

Du kan se Randers FC vs Vejle Boldklub hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold