Rangers
vs
FC Midtjylland

Se Rangers - FC Midtjylland Online | Live Stream

Se Rangers – FC Midtjylland med live stream

Du kan se kampen mellem Rangers FC og FC Midtjylland direkte med live streaming. FCM kommer på en næsten umulig opgave imod Rangers, men det bliver formentlig en underholdende kamp, som du selvfølgelig skal se med live stream.

Rangers vandt den første kamp med 4-2 i Midtjylland, så FCM skal frem på banen i returkampen, hvis de skal have muligheden for at gå videre til playoff-runden i Europa League-kvalifikationen.

Selvom det første opgør mellem FCM og Rangers var relativt jævnbyrdigt, så var skotterne klart skarpest, og det er selvfølgelig det, der betyder noget.

Rangers vandt fortjent i den første kamp

FC Midtjylland kom egentlig fint ud til det første opgør hjemme på MCH Arena, hvor FCM-fansene også var mødt relativt talstærkt op.

Indledningen var ganske lige, men det var alligevel Rangers FC, der kom foran 1-0 kort før pausen på mål af Alfredo Morales.

Derefter havde man forventet et tændt FCM-hold, der mødte ud efter pausen, men det blev blot endnu værre. I løbet af 11 minutter havde Rangers scoret yderligere to mål, og herfra så det svært ud for FCM.

Frank Onyeka og Sory Kaba reducerede to gange, og tændte dermed håbet, som dog næsten blev slukket med 20 minutter igen, da Scott Arfield scorede til 4-2, som også blev kampens slutresultat.

Rangers’ sejr var helt fortjent, og det var nogle meget skuffede FCM-ledere, der mødte op til interviews efter kampen.

Mens FC Midtjylland har haft fin succes i dansk fodbold, så har det haltet en smule i Europa, hvor man kun har kvalificeret sig til et enkelt gruppespil.

FC Midtjylland har tidligere fået gode resultater i Europa

Selvom FC Midtjylland overordnet set ikke har haft så stor succes i Europa, som klubben ellers har ambitioner om, så har de dog nogle flotte resultater, som de givetvis kan huske tilbage på.

Hvis vi kun fokuserer på FC Midtjyllands udekampe i Europa, så er 3-1-sejren på udebane imod Club Brugge i 2015 en af højdepunkterne.

De vandt ganske vist også på udebane imod Manchester City i 2008, men dengang var City ikke, hvad de er i dag.

Det er ikke mange af FCM-spillerne fra 2015-gruppespillet, som fortsat er i truppen, og derfor er det tvivlsomt, hvor stor betydning det egentlig har.

FCM mangler erfaring

Et af problemerne ved FC Midtjyllands nuværende trup er manglen på erfaring fra europæisk fodbold.

Jesper Hansen, Alexander Scholz, Erik Sviatchenko og Tim Sparv har erfaring, men derudover er der mange yngre spillere, som ikke har prøvet meget på dette niveau.

Det er ikke fordi, at Rangers har væsentlig mere erfaring, men det virkede til, at der var forskel, da de to hold mødte hinanden i Herning.

Selvom det hele ser ekstremt svært ud for FC Midtjylland, så skal de selvfølgelig gå på banen med tro på tingene. Det ville være en milepæl i klubbens historie, hvis de formåede at gå videre på Ibrox med tanke på nederlaget i den første kamp.

Se Rangers – FC Midtjylland med live stream!

Hvad bliver Rangers – FC Midtjylland?

Rangers er selvfølgelig favoritter, men det er set før, at det hold, som er bagud fra start, kommer ud med mere energi.

Vi tror på 2-2 efter en underholdende kamp i Glasgow.

Kampens profiler

Alfredo Morales har vist sig som en farlig herre for Rangers, så FC Midtjylland får travlt med at holde styr på ham.

Hos FCM har Evander noget af den x-faktor, som de har brug for, hvis de skal lave et resultat, men han har endnu ikke vist sig frem i Europas.

Hvornår kan man se Rangers – FC Midtjylland live stream?

Rangers – FC Midtjylland kan live streames torsdag den 15. august kl. 20.45.

Du kan se Rangers vs FC Midtjylland hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp