Rayo Vallecano
vs
Barcelona

Se Rayo Vallecano - Barcelona Online: Live Stream Copa del Rey

Se Copa del Rey-kampen Rayo Vallecano – Barcelona online med live streaming hos bet365! Der venter en spændende kamp i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, når mægtige FC Barcelona besøger Madrid-klubben Rayo Vallecano, og du kan live streame hele kampen hos bet365.

Der sendes desværre ikke Copa del Rey-fodbold i dansk TV, men heldigvis kan du live streame kampene hos bet365.

Det kræver blot en finansieret bet365-konto, og så kan du live streame alle kampe fra La Liga, Copa del Rey, Serie A, Bundesligaen, FA Cup og meget mere!

Barcelona har vundet 11 på stribe imod Rayo Vallecano

Der er stor forskel på den lille Madrid-klub Rayo Vallecano og FC Barcelona. Rayo har bevæget sig mellem La Liga og Segunda Division i de seneste par år, og det ændrer sig næppe foreløbeligt.

Faktisk har Barca vundet hele 11 kampe på stribe mellem 2011 og 2019. Samtlige kampe er spillet i La Liga, og den samlede målscore lyder på voldsomme 53-8.

Det skal dog siges, at Barcelona i den periode var på et noget højere niveau end de er lige nu. Selvom Lionel Messi fortsat er på holdet, så spiller de ikke særligt god fodbold under Ronald Koeman, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer for Barca.

Man skal nok passe på med at konkludere alt for meget ud fra de indbyrdes kampe, da der er sket en del med holdene siden da.

Rayo ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i Segunda Division. Der er et stykke hold op til de to bedste hold, som rykker direkte op i La Liga. Dermed kan der sagtens vente Rayo nogle meget spændende playoff-kampe om oprykning.

Barcelona har haft det svært i pokalkampene

Barcelona har i det nye år spillet et hav af pokalkampe i både Copa del Rey og den spanske Super Cup, og det er generelt set ikke gået ret godt.

For et par uger siden var de i Andalusien for at spille Super Cup. Efter en sejr i semifinalen imod Real Sociedad på straffespark, så tabte de efter forlænget spilletid imod Athletic Club, som vandt turneringen.

I Copa del Rey var de seneste en tur forbi bysbørnene fra UE Cornella. Det stod 0-0 efter den ordinære spilletid, men Barca fik med nød og næppe sikret en 2-0-sejr i den forlængede spilletid.

Med tanke på, at profiler som Lionel Messi og Frenkie de Jong meget vel kan blive sparet i denne kamp, så kan det sagtens blive problematisk på Estadio de Vallecas.

Se Rayo Vallecano – Barcelona online med live streaming!

Hvornår kan man se Rayo Vallecano – Barcelona live stream?

Rayo Vallecano – Barcelona kan live streames onsdag den 27. januar kl. 21.00 dansk tid.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår