Kampskema
Real Madrid
vs
Atletico Madrid

Se Real Madrid - Atletico Madrid: Live Stream La Liga

Du kan se kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid direkte med live streaming online. Weekendens største fodboldkamp står mellem lokalrivalerne fra Real Madrid og Atletico Madrid, som du kan se med online live streaming hos bet365.

Real Madrid skal være klare favoritter til at vinde imod Atletico Madrid, da de er i klart bedste form i øjeblikket.

Omvendt, så er Atletico Madrid bedst, når de møder andre storhold, hvor de kan stå lavt på banen, og spille på kontra og dødbolde.

Vi kan forvente en hårdt spillet kamp med nogle af verdens bedste fodboldspillere, og du kan se Real Madrid – Atletico Madrid med live streaming!

Real Madrid i fantastisk form

Det seneste halvandet år har bestemt ikke været nemme for Real Madrid. Efter nogle meget succesfulde år med først Carlo Ancelotti og derefter Zinedine Zidane ved roret, så gik det helt galt da sidstnævnte træner samt Cristiano Ronaldo forlod klubben i sommeren 2018.

Den følgende sæson blev en katastrofe med Real Madrid-briller på, men nu virker de til at være tilbage mod toppen af europæisk fodbold.

Efter en lidt svag start på denne sæson, så har de været utroligt stærke på det seneste. Deres seneste nederlag var den 19. oktober, hvor de tabte 1-0 på udebane imod Mallorca, og derudover har de kun tabt udekampen imod PSG i Champions League i denne sæson.

Det er særligt defensiven, som fungerer fantastisk for Real Madrid. De har kun indkasseret et mål i de seneste fem kampe, og Thibaut Courtois ligner igen en af verdens bedste målmænd.

Atletico Madrid har offensive problemer

Atletico Madrid har I de seneste mange år været kendetegnet ved en stærk defensiv, hvor de selv har scoret relativt få mål, men alligevel har fået meget flotte resultater.

Det ser dog ikke ret godt ud i denne sæson, hvor Atletico Madrid har meget svært ved at score på trods af store, offensive profiler.

Joao Felix blev hentet som erstatning for Antoine Griezmann, og der var enormt store forventninger til ham, men han mangler stadig sit store gennembrud i Spanien.

Diego Costa har været skadet i stort set hele sæsonen, hvilket efterlader Alvaro Morata som den eneste reelle angriber.

Atletico Madrid har kun formået at score 22 mål i 21 La Liga-kampe i denne sæson, hvilket er meget skuffende, når de brugt milliarder på offensive spillere.

Alligevel kan vi forvente en fantastisk fodboldkamp, når Real Madrid og Atletico Madrid møder hinanden lørdag eftermiddag i La Liga.

Se Real Madrid – Atletico Madrid med online live streaming!**

Hvornår kan man live streame Real Madrid – Atletico Madrid online?

Real Madrid – Atletico Madrid kan live streames lørdag den 1. februar kl. 16.00.

Du kan se Real Madrid vs Atletico Madrid hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte