Real Madrid
vs
Barcelona

Se El Clasico Gratis | Real Madrid - Barcelona | Copa

Se El Clasico Online: Real Madrid – Barcelona i Copa del Rey

Du kan live streame El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona direkte med mobil, tablet og PC hos bet365. Verdens største fodboldkamp spilles onsdag aften i Madrid, hvor Barcelona besøger Real Madrid i Copa del Rey-semifinalen, og du kan altså se den på nettet med live streaming hos bet365.

Der venter en enorm kamp mellem Real Madrid og Barcelona i semifinalen af Copa del Rey. Den første kamp på Camp Nou i Barcelona endte 1-1, og dermed er helt åbent før returkampen onsdag aften.

Barcelona plejer at være meget stærke imod Real Madrid, men de har ikke været så gode igen i de seneste kampe, men det gælder dog også Real Madrid.

Barcelona har ejet Copa del Rey

Barcelona har været ekstremt dominerende i spansk fodbold i de seneste 10 år. Mens Real Madrid har vundet fire af de seneste fem Champions League-titler, så har Barcelona været bedste i Spanien.

Faktisk har Barca vundet de seneste fire Copa del Rey-turneringer, og de er fint på vej til at vinde den femte på stribe.

Samtidigt er Barcelona det hold, der har vundet turneringen flest gange i alt. Det skal dog også nævnes, at Barca har prioriteret turneringen højere end Atletico Madrid og Real Madrid ved flere lejligheder.

Real Madrid halter stadig

Det har været en svær sæson for Real Madrid. Der skulle laves om på holdet efter afskeden med Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo, som var to af de største profiler i klubben.

Spillertruppen er stadig meget talentfuld, men de har ikke helt fundet rytmen endnu. De har nærmet sig den absolutte top i La Liga, og er godt på vej til kvartfinalen i Champions League, men de overbeviser stadig ikke.

I weekendens kamp vandt de på udebane imod Levante med 2-1. Det sidste mål blev scoret på et meget tvivlsomt straffespark, som har sat gang i VAR-debatten i Spanien.

Casemiro filmede på det groveste, men det er de nok ligeglade med i Real Madrid, da de fik en vigtig sejr.

Nu gældet det dog en anderledes svær kamp imod Barcelona, som plejer at gøre det godt imod ærkerivalerne.

Barcelona har overtaget imod Real Madrid

I denne sæson har Barcelona og Real Madrid mødt hinanden to gange. Første gang var i La Liga på Camp Nou, hvor Barcelona vandt 5-1 efter en dominerende præstation.

Ser man bort fra den Spanske Super Cup i starten af sidste sæson, hvor Real Madrid vandt begge opgør, så har Real Madrid ikke besejret Barcelona siden april 2016.

Faktisk har Barcelona vundet i tre af deres seneste fire besøg på Santiago Bernabeu, og det er vist fair nok at sige, at Barcelona har en lille favoritværdighed i denne kamp.

Se Real Madrid – Barcelona med bet365s live streaming!

Hvordan ender Real Madrid – Barcelona?

Det bliver nok en jævnbyrdig kamp, hvor Barcelona har en lille fordel. Vi tror på, at Lionel Messi endnu engang gør forskellen.

Vi tror på 3-2 til Barcelona.

Hold øje med

Karim Benzema, Real Madrid og Lionel Messi, Barcelona.

Hvornår kan man se Real Madrid – Barcelona live stream?

El Clasico Real Madrid – Barcelona kan live streames onsdag den 27. februar kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår