Real Madrid
vs
Barcelona

Real Madrid - Barcelona Live Stream: Se El Clasico Online

Se El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona direkte med online live streaming hos bet365. Ved at have en konto hos bet365, kan du udover El Clasico-kampen mellem Real Madrid og Barca også live streame samtlige kampe fra La Liga, Copa del Rey, Serie A og mange andre ligaer.

Opret en konto hos bet365, og så kan du både live streame El Clasico med PC, mobil og tablet. Det tager to minutter at komme i gang, og derudover skal du ikke betale månedligt for at live streame fodbold, så det kan helt klart anbefales.

Se Real Madrid – Barcelona her!

Real Madrid og Barcelona kæmper om La Liga-titlen

En af verdens absolut største fodboldkampe skal spilles søndag aften på Santiago Bernabeu i Madrid. Zinedine Zidanes Real Madrid-mandskab tager imod Quique Setiéns Barcelona-hold, og der kommer til at være et hav af verdensstjerner på banen.

Real Madrid kommer med Sergio Ramos, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos og Karim Benzema, mens Lionel Messi, Antoine Griezmann, Sergio Busquets og Gerard Pique er de største profiler hos Barca.

Derudover, så er der også en mulighed for at se en dansker på banen, hvilket vi kommer ind på senere.

El Clasico-opgøret mellem Los Blancos og Blaugrana er i den grad en kamp om mesterskabet i Spanien.

Før søndagens kamp, ligger Barcelona på førstepladsen med 55 point, mens Real Madrid har 53 point.

Der er yderligere 10 point ned til Atletico Madrid på tredjepladsen, så det ville være ekstremt overraskende, hvis ikke mesterskabet ender hos enten Real Madrid eller FC Barcelona.

Real Madrid fik ringe optakt til El Clasico

Real Madrid har bestemt ikke fået en god optakt til El Clasico. I lørdagens udekamp imod Levante tabte Los Blancos med 1-0 på udebane imod Levante, og desværre for dem, så løb Eden Hazard ind i endnu en skade.

Det skulle eftersigende være den samme ankelskade, som har holdt ham ude i stort set hele sæsonen, og det begynder at blive meget problematisk.

Real Madrid mistede også førstepladsen i La Liga, da Barcelona vandt 5-0 imod Eibar hjemme på Camp Nou. Messi spillede hovedrollen med et hattrick i første halvleg og en kasse i anden halvleg, men danske Martin Braithwaite spillede også en stor rolle.

Martin Braithwaite kan spille i Madrid

Det kom bag på de fleste, at Barcelona valgte at hente danske Martin Braithwaite til klubben.

Det skyldtes, at de som følge af skader til Luis Suarez og Ousmane Dembélé fik dispensation af La Liga til at købe en ny spiller i Spanien, men da klubbern selvfølgelig ikke vil sælge uden at kunne hente en ersatning, så var de nødsaget til at finde en spiller med en relativt lav frikøbsklausul, og det fandt de i Leganés.

Martin Braithwaite kom på banen med godt 20 minutter igen af kampen imod Eibar, og han viste sig meget flot frem.

Han lagde først op til Lionel Messi, som nemt kunne score til 4-0. Derefter fik han en stor chance, men hans afslutning blev kun halvklaret af målmand af Marko Dmitrovic, og Arthur stod klar til at sparke returbolden i kassen.

Danskeren var dermed involveret i to kasser, og han viste desuden også, at han kan være med i spillet.

Med danske øjne er det fantastisk at se, og så må vi håbe, at han kommer på banen i Madrid, men uanset, så venter der en fantastisk kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona.

Se El Clasico Real Madrid – FC Barcelona online med live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se El Clasico live stream?

El Clasico live streames søndag den 1. marts kl. 21.00.

Du kan se Real Madrid vs Barcelona hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte