Real Madrid
vs
Manchester City

Se Real Madrid - Manchester City Live Stream

Onsdag aften tager Real Madrid imod Manchester City i Champions League, og du kan se kampen direkte med live streaming online.

Det bliver næsten ikke større end en Champions League-kamp mellem mægtige Real Madrid og så Premier League-mestrene Manchester City, og vi kan se frem til en fantastisk fodboldkamp.

Med spillere som Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale og Karim Benzema på Real Madrids hold og Sergio Aguero, Fernandinho, Raheem Sterling og Kevin De Bruyne hos Manchester City, så er det svært at forestille sig en dårlig kamp.

Manchester City bliver på forhånd vurderet som samlede favoritter til at gå videre til kvartfinalerne i Champions League, men man skal ikke undervurdere Real Madrid i denne turnering.

Det bliver to underholdende og tætte kampe med en masser mål i begge ender, og du kan se Real Madrid – Manchester City med live streaming online!

Real Madrid fik dårlig optakt i weekenden

Real Madrid er blevet bedre som sæsonen er skredet frem, men de fik et stort tilbageslag i weekendens La Liga-kamp.

De var på forhånd store favoritter på udebane imod Levante, men det skulle vise sig at blive en problematisk kamp.

Los Blancos dominerede i hele kampen, men de havde svært ved at få bolden i mål. Desværre for Real Madrid, så scorede Levantes Jose Luis Morales til 1-0 med 10 minutter igen, og der blev ikke scoret yderligere.

Derudover blev Eden Hazard skadet, så han kommer til at sidde ude i et stykke tid. Det er den værst mulige timing for Real Madrid, som har indledt den vigtigste uge i denne sæson.

Foruden onsdagens Champions League-kamp imod Manchester City, så tager de på søndag imod FC Barcelona i det store El Clasico, hvor de to ærkerivaler kæmper om førstepladsen i La Liga.

Manchester City går all in på Champions League

Det kom som et chok, da det for et par uger siden kom frem, at Manchester City er udelukket fra Champions League-turneringen i de næste to sæsoner.

Sagen er anket, men som det ser ud nu, så kommer Manchester City altså ikke til at kæmpe med om CL-trofæet i de næste to sæsoner.

Det var Man City-ejernes helt store projekt at få Pep Guardiola til klubben, da de mente, at han kunne føre dem til Champions League-trofæet ligesom, han gjorde to gange med FC Barcelona.

Da City er langt bag Liverpool i Premier League, og reelt set uden chancer for at vinde mesterskabet, så er de nødt til at satse 100 % på at vinde Champions League i denne sæson, hvilket bestemt også er muligt.

Se Real Madrid – Manchester City med online live streaming!

Hvad bliver Real Madrid – Manchester City?

Real Madrid er normalt meget stærke hjemme på Santiago Bernabeu i Champions League, men de tabte i weekenden, og må undvære flere profiler.

Manchester City vandt derimod på udebane imod Leicester efter en flot indsats, og virker stærkest.

Vi tror på 2-2 efter en fantastisk kamp.

Hvornår kan man se Real Madrid – Manchester City live stream?

Real Madrid – Manchester City kan live streames onsdag den 26. februar kl. 21.00.

Du kan se Real Madrid vs Manchester City hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold