Real Madrid
vs
Real Sociedad

Se Real Madrid - Real Sociedad Online Live Stream

Se Copa del Rey-kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad direkte med online live streaming. Real Madrid – Real Sociedad sendes ikke i TV, hvorfor du skal benytte live streaming til at se Luka Modric, Toni Kroos og de andre verdensstjerner.

Ved at live streame hos bet365 kan du både benytte mobil, tablet og computer til at se fodbold. Det kræver blot en finansieret konto, og så kan du streame alle kampe fra Copa del Rey, La Liga, Serie A og meget andet.

Se Real Madrid – Real Sociedad med live streaming her!

Real Madrid må undvære stjerner

Real Madrid-træner Zinedine Zidane må klare sig uden nogle af holdets helt store profiler. De har efterhånden vænnet sig til, at Eden Hazard og Gareth Bale er ude med skader, men til kampen imod Real Sociedad er listen af fravær udvidet.

Hverken Casemiro, Dani Carvajal eller Lucas Vazquez vil nemlig være med, og så begynder fraværene at kunne mærkes.

Særligt Casemiro har været en nøglespiller under Zidane, og selvom Fede Valverde har fået sit helt store gennembrud, så er brasilianeren svær at undvære.

Derudover, så er det ikke umuligt, at Zidane vælger at rotere en smule i startopstillingen. Uanset hvad, så skal de være gode nok til at besejre Real Sociedad hjemme på Santiago Bernabeu.

Kan Martin Ødegaard sende sin egen klub ud?

Der venter en speciel kamp for norske Martin Ødegaard. Han er ejet af Real Madrid, men udlejet til Real Sociedad, hvor han har haft en fantastisk sæson på den offensive midtbane.

Der er dog ingen klausul i hans lejeaftale, som forhindrer ham i at spille imod Real Madrid, så det bliver interessant at se, hvordan han håndterer det.

Man må formode, at han er meget motiveret for at vise tilskuerne i Madrid, og ikke mindst Zinedine Zidane, at han har niveau til at spille i klubben, hvilket han nærmest ikke fik chancen for at bevise, da han var i klubben.

Hvad bliver kampen?

Det er to velspillende mandskaber, som mødes torsdag aften på Santiago Bernabeu. Derfor forventer vi også en god og underholdende kamp med masser af mål.

Selvom Real Madrids defensiv har været fremragende, så forventer flere, at Eder Militao får chancen fra start for at spare Raphael Varane. Derudover kunne Alphonse Areola også få chancen i buret i stedet for formstærke Thibaut Courtois.

Vi tror på 3-1 til Real Madrid.

Hvornår kan man live streame Real Madrid – Real Sociedad?

Real Madrid – Real Sociedad kan live streames torsdag den 6. februar kl. 19.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår