Kampskema
SønderjyskE Elitesport
vs
AC Horsens

Se SønderjyskE - AC Horsens Online | Live Stream Superliga

Se SønderjyskE – AC Horsens på nettet med live streaming

Se kampen mellem SønderjyskE og AC Horsens direkte med live streaming på nettet. Den første kamp i den niende spillerunde af Superligaen spilles i Haderslev, hvor SønderjyskE tager imod AC Horsens, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så har du muligheden for at se kampen på nettet med online live streaming.

SønderjyskE har forstærket holdet markant op til denne sæson, men resultaterne har svigtet i de seneste uger, men de er alligevel klare favoritter til at besejre AC Horsens hjemme på Sydbank Park.

AC Horsens har været blandt de ringeste hold i denne sæson af Superligaen, men Bo Henriksens hold har det med at overraske, når der ikke er nogle forventninger til dem.

Der venter i hvert fald en spændende kamp, som sagtens kunne blive underholdende.

SønderjyskE skal tilbage på sporet

SønderjyskE kom flot fra start i Superligaen, og der var meget optimisme omkring klubben, som er blevet boostet af nye spillere og Glen Riddersholm som træner.

Efter syv point i sæsonens første tre kampe, så har SønderjyskE nu ikke vundet en kamp i Superligaen siden den tredje spillerunde, hvor de slog Lyngby med 3-0 på udebane.

De vandt ganske vist en pokalkamp med 5-0 over Viktoria, men det siger ikke meget om holdets niveau, omend det kan give en smule selvtillid.

Man kan omvendt sige, at SønderjyskE kun har tabt imod Superligaens klart bedste hold FCK og FCM, så der er ingen grund til at skabe en krise.

Det ændrer dog ikke på, at en sejr til SønderjyskE imod AC Horsens ville lune gevaldigt.

AC Horsens fik meget vigtig sejr inden pausen

AC Horsens har ved flere lejligheder set ekstremt dårlige ud i denne sæson. De har blandt andet tabt hjemmekampen imod FC Nordsjælland og AaB med hhv. 3-0 og 5-0, men omvendt har de f.eks. også besejret Brøndby på udebane, så de svinger meget.

Efter tre nederlag på stribe og en målscore på 0-9 i tre kampe, så ventede der en meget vigtig bundkamp imod Lyngby, hvor de endda kom bagud 1-0 i første halvleg.

AC Horsens viste dog lidt klasse ved at vende kampen, og fortjent vinde 2-1, hvor de dog heller ikke manglede marginaler.

Det var en meget vigtig kamp som sendte holdet væk fra de nederste pladser i Superligaen. Siden har de vundet 2-0 imod BK Union i en pokalkamp, men det kan ikke bruges til det helt store i forhold til denne kamp.

AC Horsens-kaptajn ude med karantæne

AC Horsens må til kampen imod SønderjyskE undvære deres kaptajn og styrmand Hallur Hansson, som er en af de vigtigste spillere på holdet.

Færingen sidder ude med karantæne, hvilket han så ofte har gjort før.

SønderjyskE mangler faktisk også deres kaptajn, men det har de efterhånden gjort i et års tid, da Marc Pedersen har siddet ude med en korsbåndsskade.

Hvad værre er for SønderjyskE, så har der været tvivl omkring midtbaneprofilen Mads Albæk, som har døjet med en lyskenskade.

SønderjyskE – AC Horsens: Hvad bliver kampen?

SønderjyskE har et stærkere hold, og er tilmed på hjemmebane, så alt andet end en sejr ville være skuffende.

Vi tror på 2-1 til SønderjyskE.

SønderjyskE – AC Horsens: De største profiler

Udover Mads Albæk, så har SønderjyskE svært ved at score mål, hvis Mart Lieder har en dårlig dag, så de skal håbe på hollænderens skarphed.

Hos AC Horsens kunne hjemvendte Simon Okosun blive en stor profil nu, hvor de mangler Hallur Hansson.

Hvornår kan man se SønderjyskE – AC Horsens live stream?

SønderjyskE – AC Horsens kan live streames fredag den 13. september kl. 19.00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport vs AC Horsens hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold