Kampskema
SønderjyskE Elitesport
vs
AGF

SønderjyskE - AGF Live Stream 15.02.2019

Se SønderjyskE – AGF online med live streaming

Du kan se Superliga-kampen mellem SønderjyskE og AGF direkte med live streaming. Der står tre meget vigtige point på spil i det sønderjyske, når AGF-holdet kommer på besøg, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame SønderjyskE – AGF med mobil, tablet eller computer.

SønderjyskE fik en dårlig start på foråret, men det gik godt for AGF. Der resterer fem runder af Superligaens grundspil, og begge klubber har dog fortsat muligheden for at komme med i top seks.

Det vil formentlig kræve en sejr i dag, da der ekstremt mange hold med i kampen om de ledige pladser i Superligaens sjove selskab.

Sidste chance for SønderjyskE

Kampen imod AGF må næsten siges at være SønderjyskEs sidste chance for at komme med i top seks. Sønderjyderne ligger på 11. pladsen med kun 22 point efter 21 kampe, og der er hele seks point op til AaB på sjettepladsen.

Med tanke på, hvor mange hold, SønderjyskE skal overhale, så skal de næsten vinde alle deres resterende kampe, så SønderjyskE skal nok forberede sig på et forår uden mesterskabsslutspil.

SønderjyskE tabte 2-0 i Vejle i den første runde, og det var ikke en særligt god præstation. Nu bliver det spændende at se, hvordan det går Glen Riddersholm i sin første hjemmekamp for SønderjyskE, som ovenikøbet er imod den tidligere klub.

AGF fik fin start på foråret

AGF startede allerede Superliga-sæsonen sidste fredag, og de fik en flot start. De tog imod Esbjerg i, hvad der lignede en lige kamp, men de vandt fortjent 2-0.

Tobias Sana scorede til 1-0 relativt tidligt efter, at Jeppe Højbjerg forærede ham bolden. Herefter gik kampen i stilstand, da hverken AGF eller Esbjerg satsede ret meget på at score.

Tobias Sana lukkede også kampen i slutningen, da han tog en solotur igennem et passivt Esbjerg-forsvar.

AGF har en stærk trup

AGF er blandt de klubber, der har haft det bedste transfervindue i januar. Patrick Mortensen, Alexander Munksgaard og Frederik Tingager er alle nye spillere, som ligeledes startede inde i den første kamp, og som regnes som vigtige spillere i kampen om top seks.

Derudover er Yussef Toutouh ved at være i topform, og man må bare sige, at det er en stærk trup. David Nielsen har efterhånden haft lang tid som træner i AGF, så der er snart ingen undskyldninger for ikke at præstere.

Hvordan ender SønderjyskE – AGF?

SønderjyskE har kniven for struben, men det gælder egentlig også AGF. Vi bør se en tæt og spændende kamp.

Vi tror på 1-1 efter en god kamp.

Hold øje med

Mart Lieder, SønderjyskE og Patrick Mortensen, AGF.

Hvornår kan man se SønderjyskE – AGF live stream?

SønderjyskE – AGF live streames fredag den 15. februar kl. 19.00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold