SønderjyskE Elitesport
vs
FC København

SønderjyskE - FCK Live Streaming: Se Superligaen online

SønderjyskE – FCK Live Streaming

Du kan se kampen mellem SønderjyskE og FCK direkte med live streaming. Ser du ikke længere fodbold i TV, så behøver du ikke bekymre dig – du kan både live streame SønderjyskE – FCK med mobil, tablet og computer!

SønderjyskE spiller ikke særligt godt for tiden, og de har virkelig ikke nemt ved at vinde kampe. Det bliver ikke nemmere, når modstanderen er Superligaens førerhold fra FC København, som omvendt er godt kørende hjemme i Danmark.

SønderjyskE vandt hele 3-0, da de to hold mødtes på Sydbank Park senest, men det bliver næppe samme cifre denne gang. Der er sket en masse med FCK-holdet siden da, og SønderjyskE er ikke just blevet bedre med tiden.

SønderjyskE har svært ved at vinde

SønderjyskE har gang i en meget middelmådig sæson i Superligaen. De ligger på 10. pladsen med 22 point efter 19 kampe, og selvom man umiddelbart ikke frygter, at de skal rykke ned, så ser det heller ikke særligt spændende ud.

De har hentet nogle spændende spillere i Mart Lieder og Alexander Bah, men sidstnævnte er blevet slemt skadet, og kommer derfor ikke i kamp før næste år.

Derudover er det tyndt med store profiler på SønderjyskE-hold, som kun har vundet to af de seneste 10 kampe.

FCK har spillet hård Europa League-kamp

Heldigvis for SønderjyskE, så har FCK-spillerne haft en hård optakt til denne kamp. Torsdag aften spillede FCK en hård Europa League-kamp imod Bordeaux, hvor der stod meget på spil, og den har naturligvis fyldt mest i løbet af ugen.

Derfor har FCK-spillerne ikke været meget på træningsbanen før kampen imod SønderjyskE, og det kan ligeledes være svært at motivere sig til en meget kold kamp i Haderslev efter en europæisk aften i Parken med mange flere tilskuere på lægterne.

Senest, FC København spillede Europa League imod Zenit, så vandt de efterfølgende 6-1 imod AC Horsens i en kamp, som egentlig kan sammenlignes med denne, og det har generelt ikke været et stort problem for Ståle Solbakkens FCK-hold.

Viktor Fischer sidder ude

FCK må dog fortsat undvære Viktor Fischer, som har siddet ude i næsten halvdelen af efteråret. Han blev skadet i hjemmekampen imod AGF den 28. oktober, men han virkede umiddelbart ikke særligt ramt efter kampen.

Der er stille i FC København, som ikke har meldt noget konkret ud, og derfor virker det heller ikke som om, at Fischer kommer i kamp, men sådan som de andre offensive profiler har præsteret på det seneste, så er det umiddelbart ikke så stort et tab, som det kunne være.

Se SønderjyskE – FC København med online live streaming!

Hvordan ender SønderjyskE – FCK?

FC København er favoritter, og de skal vinde kampen for at holde FC Midtjylland bag sig i guldkampen. Det ligner en udesejr, men SønderjyskE er svære at spille imod hjemme i Haderslev.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Hold øje med

Mart Lieder, SønderjyskE og Robert Skov, FCK.

Hvornår kan man se SønderjyskE – FCK live stream?

SønderjyskE – FCK live streames søndag den 16. december kl. 16.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår