Sevilla
vs
Barcelona

Se Sevilla - Barcelona Online: Live Stream Copa del Rey

Se Copa del Rey-kampen Sevilla – FC Barcelona direkte med online live streaming hos bet365! Copa del Rey-kampen mellem Sevilla og Barcelona sendes desværre ikke i dansk TV, hvorfor du er nødt til at benytte online live streaming, hvis du vil se kampen.

Heldigvis så live streames alle Copa del Rey-kampe hos bet365. Du skal blot have en finansieret konto, og så kan du live streame over 100.000 fodboldkampe hvert år på mobil, tablet og PC!

Den første af to Copa del Rey-semifinaler mellem Sevilla og FC Barcelona spilles onsdag aften på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla, hvor der desværre ikke vil være tilskuere til stede.

Martin Braithwaite kan meget vel få en startplads på Ronald Koemans Barca-hold, som er inde i en meget god periode i øjeblikket.

Se Sevilla – Barcelona online med live streaming!

Sevillas store profil er blevet skadet

Sevilla har gang i en ganske fornuftig sæson. De ligger på fjerdepladsen i La Liga, og har så stort et forspring ned til Villarreal og Real Sociedad, at Champions League-billetterne virker meget realistiske på nuværende tidspunkt.

De er gået videre til semifinalerne i Copa del Rey, hvor der venter to svære kampe imod FC Barcelona.

Derudover har de også klaret gruppespillet i Champions League, og de står med relativt gode muligheder for at besejre Dortmund i de to 1/8-finaler.

Meget af æren falder naturligvis på træner Julen Lopetegui og hans evne til at sætte defensiven op. Sevilla har i denne sæson den næstbedste defensiv i La Liga, hvor de kun har indkasseret 16 mål i 21 kampe.

Starter Martin Braithwaite inde for Barcelona?

Der er sket meget siden Martin Braithwaite skiftede fra Leganes til FC Barcelona for et års tid siden. Barcelonas elendige forfatning har gjort, at han faktisk er blandt de offensive spillere, som får allermest spilletid.

Braithwaite startede på banen i søndagens 3-2-sejr imod Real Betis, hvor han dog blev skiftet ud i pausen.

Selvom Pedri og Ousmane Dembélé også er i gang med at spille sig ind i startopstillingen, så er danskeren fortsat populær hos den hollandske cheftræner.

Lionel Messi startede ude i søndagens La Liga-kamp, og bør få spilletid imod Sevilla. Omvendt er der ikke mange dage til, at Champions League begynder igen.

Den første Copa del Rey-semifinale mellem Sevilla og Barca spilles onsdag aften i Sevilla, mens returkampen på Camp Nou i Barcelona spilles den 3. marts.

Se Copa del Rey-kampen Sevilla – Barcelona med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Sevilla – Barcelona live stream?

Sevilla – Barcelona kan live streames onsdag den 10. februar kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår