Sheffield W.
vs
Manchester City

Sheffield Wednesday - Manchester City Live Stream

Se FA Cup-kampen mellem Sheffield Wednesday og Manchester City direkte med online live streaming hos bet365!

Manchester City er storfavoritter til at gå videre til kvartfinalen i den engelske FA Cup, når de onsdag aften møder Sheffield Wednesday på udebane, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame kampen hos bet365.

Manchester City har netop vundet den anden pokalturnering, Carabao Cup, efter en 2-1-sejr over Aston Villa.

Pep Guardiolas mandskab kommer ikke til at Premier League, da Liverpool simpelthen er for langt foran, men de har gode muligheder for at vinde FA Cuppen og Champions League, så det kan stadig blive en fantastisk sæson for dem.

Se Sheffield Wednesday – Manchester City online med live streaming!

Manchester City bør stille stærkt op i Sheffield

Selvom Manchester City har et relativt tæt kampprogram med kampe i fire forskellige turneringer, så bør vi alligevel se et stærkt hold på banen imod Sheffield Wednesday.

De har ikke ret mange spillere at vælge imellem defensivt, hvilket kan udfordre dem lidt, men offensivt har de et hav af stjerner, som de kan rotere imellem.

I deres udekamp imod Real Madrid startede de med Sergio Agüero, David Silva, Fernandinho og Raheem Sterling på bænken, og i weekendens Carabao Cup-finale imod Aston Villa startede de uden Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Gabriel Jesus og Riyad Mahrez på banen.

Derfor kommer City med en meget stærk startopstilling selvom Pep Guardiola sparer nogle af de store profiler, og de bør være stærkere end Sheffield Wednesday alligevel.

Sheffield Wednesday er i dårlig form

Det er bestemt ikke et skræmmende Sheffield Wednesday-hold, som Manchester City besøger. De ligger i skrivende stund på 12. pladsen i Championship med 48 point efter 36 kampe.

De er dog i dårlig form for tiden, og har kun vundet en af de seneste otte kampe i ligaen. Det gjorde for to uger siden på hjemmebane imod bundholdet fra Charlton, og derudover har resultaterne bestemt ikke været imponerende.

De kommer formentlig ikke til at rykke hverken op eller ned, og derfor kan nogle gode resultater i FA Cuppen redde sæsonen.

For flere af Sheffield Wednesday-spillerne er en kamp imod Manchester City noget af det største, de kommer til at opleve, og det er bestemt også en kæmpe kamp for de mange fans.

Derfor kommer Sheffield Wednesday-spillerne til at give sig 100 %, og derfor bliver det en spændende kamp.

Se Sheffield Wednesday – Manchester City med online live streaming hos bet365.**

Hvornår kan man se Sheffield Wednesday – Manchester City?

Sheffield Wednesday – Manchester City kan live streames onsdag den 4. marts kl. 20.45.

Du kan se Sheffield W. vs Manchester City hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp