Kampskema
Silkeborg
vs
AaB

Silkeborg - AaB Live Stream: Se Silkeborg - AaB

Se Silkeborg – AaB online med live streaming. Superligaens bundpropper fra Silkeborg tager søndag eftermidag imod AaB, og du kan se kampen direkte på nettet med live stream.

Der er mange fordele ved at live streame Superliga-fodbold online, da du blandt andet kan benytte mobil, tablet og computer.

Derudover slipper du for at betale dyrt for TV-pakker, når du kun vil se fodbold.

Der venter en nærmest umulig opgave for Silkeborg, som skal forsøge at kravle væk fra sidstepladsen i Superligaen, og dermed undgå nedrykning til 1. division.

Omvendt ligger AaB på en nogenlunde tilfredsstillende sjetteplads, men Superligaen er fortsat så tæt, at det bliver svært for dem at komme med i top seks, som de selvfølgelig skal.

Se Silkeborg – AaB med live streaming!

Silkeborg og AaB har mistet topscorerne

For både Silkeborg og AaB har transfervinduet budt nogle store ændringer – de har nemlig begge valgt at sælge deres topscorere.

Det stod klart, at Ronnie Schwartz, som i øvrigt scorede 12 af Silkeborgs 25 mål i efteråret, ville videre til en større klub, da han ikke kunne motiveres af at spille for nedrykningskandidaterne længere.

Derfor valgt Silkeborg at sælge ham til FC Midtjylland, som sendte den underpræsterende angriber Junior Brumado afsted til Silkeborg på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

AaB har ikke været under pres for at sælge topscorer Mikkel Kaufmann på samme måde, men de valgte at sige ja til et flot bud fra FC København, som har betalt over 20 millioner kroner for den fysisk stærke angriber.

Modsat Schwartz i Silkeborg, så kan man godt finde erstatninger i AaB-truppen, hvor man blandt andre har Tom van Weert.

Derudover har Silkeborg solgt reservestopperen Simon Skou Jakobsen til Hobro, mens de har hentet Kees Luijckx i SønderjyskE. Mark Brink er hentet i Esbjerg, mens Vegard Moberg er købt i Bodø/Glimt.

AaB har rykket Malthe Højholt og Jeppe Pedersen op fra U19-truppen, mens Oliver Abildgaard er udlejet til Rubn Kazan.

Det er dermed to hold, der på papiret er svækket i forhold til efteråret, og det bliver spændende at se, hvordan de håndterer det.

Silkeborg har været i stand til drille AaB

Selvom Silkeborg har været langt dårligere end AaB over de seneste par år, så har de faktisk formået at spille nogenlunde lige op med dem.

Hvis man kigger på de seneste fem indbyrdes kampe mellem Silkeborg og AaB, så har SIF vundet to af disse.

AaB har vundet to kampe, mens en enkelt kamp er endt uafgjort, så hvis man bedømmer ud fra tidligere kampe, så bliver det relativt jævnbyrdigt, men sådan forholder det sig selvfølgelig ikke.

AaB har været et solidt midterhold, mens Silkeborg har været Superligaens klart dårligste hold.

Se Silkeborg IF – AaB online med live stream!

Hvornår kan man live streame Silkeborg – AaB online?

Silkeborg – AaB kan live streames søndag den 16. februar kl. 14.00.

Du kan se Silkeborg vs AaB hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp