Silkeborg
vs
AC Horsens

Silkeborg - AC Horsens Live Stream: Se kampen online!

Se Silkeborg – AC Horsens med live stream

Se Silkeborg IFAC Horsens med live stream! Superliga-søndagens første kamp spilles på kunstgræsset i Silkeborg, hvor AC Horsens kommer forbi, og du kan selvfølgelig se kampen online med live stream.

Der venter en meget spændende bundkamp mellem Silkeborg og AC Horsens, som leverede nogle meget dårlige præstationer i den første runde af Superligaen.

En sejr i denne kamp vil give ro på bagsmækken, mens et nederlag vil gøre sæsonstarten meget svær. Det er således to af de største kandidater til at rykke ned fra Superligaen, som mødes i en direkte kamp på JYSK Park i Silkeborg.

Se Silkeborg – AC Horsens med live stream!

Både Silkeborg og AC Horsens fik tæsk i premieren

Det lignede på forhånd en svær sæson for både Silkeborg AC Horsens. Det blev ikke bedre i den første runde af Superligaen, hvor begge mandskaberne tabte med 0-3.

Silkeborg var på en svær opgave imod Brøndby på udebane, og nederlaget i sig selv er ikke en katastrofe. Til gengæld gav de alt, alt for mange chancer væk, så der skal helt klart findes nogle løsninger i defensiven.

De tabte 3-0, og det kunne lige så godt være endt 5-0. Der var ikke mange lyspunkter, men hvis Ronnie Schwartz kan komme til større chancer, så skal han nok slå til.

Det så værre ud for AC Horsens, som tog imod et decimeret AC Horsens-hold hjemme på CASA Arena Horsens.

Det lignede en tæt kamp, men det var det på ingen måde. FC Nordsjælland spillede sig til et hav af chancer, og sejren kunne sagtens have været meget større end 3-0.

To af de største nedrykningskandidater

Selvom sæsonen fortsat er meget ung, så kan der ikke være meget tvivl om, at Silkeborg og AC Horsens kommer til at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning i denne sæson.

Silkeborg har fået Kent Nielsen ind som cheftræner i pausen, og det har ikke set godt ud indtil videre. De bør dog være væsentlig stærkere hjemme på kunstgræsset i Silkeborg.

AC Horsens har mistet en masse spillere, og ikke rigtigt fået erstattet dem endnu. De plejer dog at vente en smule, da de ikke er øverst i fødekæden.

Uanset hvad, så må det give panderynker at tabe så klart til et meget ungt og urutineret FC Nordsjælland-hold på hjemmebane.

Ligner en meget tæt kamp

Det er en vaskeægte bundkamp mellem Silkeborg og AC Horsens, og derfor er der en risiko for, at det bliver en låst kamp.

Frygten for at tabe kan vise sig at blive større end lysten for at vinde, men det bør dog ikke være tilfældet, når vi er så tidligt på sæsonen.

Spillerne fra både Silkeborg og AC Horsens skal gå efter de tre point, som vil være meget vigtige.

Se Silkeborg – AC Horsens med live streaming!

Hvad bliver Silkeborg – AC Horsens?

Silkeborg skal have en klar fordel på kunstgræsset, men AC Horsens er altid svære at spille imod.

Vi tror på uafgjort 1-1.

Kampens profiler

Ronnie Schwartz er den klare profil hos Silkeborg, og han skal meget gerne komme på måltavlen.

AC Horsens har ikke mange profiler i øjeblikket, men Hallur Hansson har været en stærk spiller under Bo Henriksen.

Hvornår kan man se Silkeborg – AC Horsens live stream?

Silkeborg – AC Horsens kan live streames søndag den 21. juli kl. 12.00.

Du kan se Silkeborg vs AC Horsens hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold