Silkeborg
vs
SønderjyskE Elitesport

Silkeborg - SønderjyskE Live Stream | Se Kampen Online

Se Silkeborg – SønderjyskE online med live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Silkeborg og SønderjyskE online! Hvis du ikke har planlagt at besøge JYSK Park i Silkeborg eller at se Superliga-fodbold i TV, så har du selvfølgelig muligheden for at se Silkeborg – SønderjyskE med live stream!

Silkeborg har fået en meget svær start på tilværelsen i Superligaen, men de fik deres første point i sidste rundes kamp imod FC Nordsjælland.

Nu skal de så forsøge at bygge videre på den kamp, når de tager imod SønderjyskE, som virker som et stærkt hold i denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at SønderjyskE er favoritter til at vinde kampen, men Silkeborg bør kunne give dem nogle problemer hjemme på kunstgræsset.

Se Silkeborg – SønderjyskE med live stream!

Silkeborg kom endelig på tavlen i Superligaen

Silkeborgs første fire kampe i Superligaen bød på fire nederlag og hele 12 indkasserede mål. Selvom springet fra 1. division til Superligaen kan være stort, så er det alligevel virkeligt ringe af Silkeborg, som også skal forbedre sig voldsomt, hvis de skal overleve denne sæson, hvor der som bekendt skal findes tre nedrykkere.

Derfor var de heller ikke spået mange chancer, da de mødte FC Nordsjælland på udebane i søndags, men det klarede Silkeborg-holdet faktisk ganske fint.

De kom foran 2-0, og ramte endda træværket i kampens begyndelse. FCN fik udlignet til 2-2 med et kvarter igen, og da så det skidt ud for Silkeborg, men de fik et straffespark i kampens overtid.

Det skulle normalt så træfsikre Ronnie Schwartz sætte i kassen, men hans spark tog stolpen, og derfor må Silkeborg vente på deres første sejr.

Med et point efter fem kampe ligger Silkeborg nederst i Superligaen – dog à point med Esbjerg, som til gengæld virker som et væsentligt stærkere hold.

SønderjyskE skal tilbage på sporet

SønderjyskE har med otte point i de første fem kampe fået en ganske udmærket start. Deres eneste nederlag er kommet efter en relativt tæt kamp imod FCK, hvilket selvfølgelig ikke er katastrofalt.

Derudover har de besejret Randers og Lyngby, og spillet uafgjort imod AaB og Lyngby.

Over sommeren har SønderjyskEs udtryk ændret sig lidt. De er blevet meget mere boldbesiddende og offensive end vi nogensinde har set fra Haderslev-holdet, og det er forfriskende at se på.

SønderjyskE spillede dog en skidt kamp i mandags imod AGF, hvor Glen Riddersholm havde foretaget flere ændringer.

Blandt andet var Johan Absalonsen rykket ned som venstre back, hvilket var lidt svært at forstå udefra.

Nu skal de tilbage på sporet, og levere en væsentligt bedre indsats imod Silkeborg, hvilket dog også bør være muligt.

SønderjyskE har ikke slået Silkeborg i fem år

Silkeborg har været et elevatorhold i de senere år, hvorfor de ikke har mødt SønderjyskE i hver sæson.

Alligevel er det bemærkelsesværdigt, at SønderjyskE ikke har været i stand til at besejre Silkeborg siden 2014.

Der er dog sket ekstremt meget med holdene siden da, hvor man må sige, at tiden har arbejdet bedst for SønderjyskE, som efterhånden har en ganske solid Superligaklub.

Se Silkeborg – SønderjyskE med live stream!

Hvad bliver Silkeborg – SønderjyskE?

Silkeborg er klart stærkest hjemme på kunstgræsset, men de har bare set så ringe ud, at SønderjyskE bør være i stand til at besejre dem.

Vi tror på 2-1 til SønderjyskE.

Kampens profiler

Ronnie Schwartz er den klart største profil hos Silkeborg, og han skal snart til at komme på tavlen i Superligaen.

SønderjyskEs nok vigtigste spiller i øjeblikket hedder Mads Albæk, som virkelig har forstærket holdet.

Hvornår kan man live streame Silkeborg – SønderjyskE?

Silkeborg – SønderjyskE kan live streames søndag den 18. august kl. 12.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår