Skive
vs
Brøndby IF

Skive - Brøndby Live Stream: Se Pokalfodbold Online

Se Skive – Brøndby IF online med live streaming

Se pokalkampen mellem Skive og Brøndby IF direkte med live streaming på nettet! Skive jagter den store pokalsensation, når de onsdag aften tager imod storfavoritterne fra Brøndby i den danske pokalturnering, og hvis du ikke ser DBU Pokalen-fodbold i TV, så kan du live streame kampen online.

Hverken Skive eller Brøndby er særligt godt kørende i hhv. 1. division og Superligaen. Begge hold tabte i weekenden, og derfor kan pokalkampen komme på et godt tidspunkt.

Man ser ofte hold spille mere frit i pokalkampe, selvom de har det svært i ligakampene. Skive har absolut intet at tabe, men omvendt alt at vinde, og der forventes et flot fremmøde på tribunerne, så mon ikke vi får en god kamp.

Skive og Brøndby mødes igen i DBU Pokalen

Det er ikke mere end tre år siden, at Skive ligeledes tog imod Brøndby IF i DBU Pokalen. På daværende tidspunkt havde Brøndby et meget anderledes hold, men de stillede op med stjerner som Thomas Kahlenberg og Johan Elmander.

Ved den lejlighed stod det 0-0 ved pausen, men Brøndby skruede op for niveauet i anden halvleg, og de endte med at vinde kampen 3-0.

Generelt har Skive ikke opnået de store resultater i DBU Pokalen i de senere år. Efter nederlaget imod Brøndby er de blevet sendt ud af Silkeborg, FC København, og senest var det Viby, der slog Skive ud.

Omvendt har Brøndby været i tre pokalfinaler på stribe, hvilket er meget imponerende. De er da også storfavoritter til at besejre Skive, omend det kan blive en besværlig kamp.

Skal Brøndby satse på DBU Pokalen?

Det er så spørgsmålet om Brøndby-træner Niels Frederiksen har lyst til at satse meget på DBU Pokalen.

Brøndby har nemlig fortsat deres udfordringer i Superligaen, og de har samtidigt en relativt lang skadesliste, hvilke gør det sværere at spille kampe i to turneringer på samme tid.

Det ville i hvert fald være overraskende, hvis ikke Anton Skipper fik en kamp i midterforsvaret, mens både Kevin Mensah og Jens Martin Gammelby også bør spille på de to backer.

Mikael Uhre kommer nok også ind i startopstillingen, men det er lidt svære at forudse resten af holdet.

Brøndby har som sagt været i tre pokalfinaler på stribe, og da de ikke kommer til at dyste om Superliga-titlen, så er DBU Pokalen deres eneste måde at vinde noget i denne sæson.

Se pokalkampen mellem Skive og Brøndby med live streaming!

Hvad bliver Skive – Brøndby?

Skive kan da godt overraske, men vi tror på, at Brøndby er alt for stærke.

Vi tror på 2-0 til Brøndby.

Skive – Brøndby: Kampens profiler

Mikkel Jespersen, Skive og Mikhael Uhre.

Hvornår kan man se Skive – Brøndby live stream?

Skive – Brøndby kan live streames onsdag den 25. september kl. 19.30.

Du kan se Skive vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold