Skovbakken
vs
AGF

VSK Aarhus - AGF Live Stream: Se AGF Online!

Se pokalkampen VSK Aarhus – AGF med live streaming

Du kan se pokalkampen mellem VSK Aarhus og AGF direkte med live streaming! Der venter en meget interessant kamp i Aarhus, når byens store klub AGF kommer forbi den noget mindre klub VSK Aarhus, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame kampen online.

Den danske pokalturnering betyder meget for AGF, og der er da heller ingen undskyldninger for ikke at gå videre fra denne kamp i den tredje runde.

VSK Aarhus ligger til dagligt i 2. division, hvor de dog ikke er kommet alt for godt fra start med kun syv point efter ni kampe.

Omvendt har AGF virkelig fået styr på det, og de ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Superligaen. Det er så spørgsmålet om de vil stille i den stærkeste opstilling eller om de vil spare profiler, som de gjorde i den anden runde af DBU Pokalen.

VSK Aarhus på hjemmebane denne gang

Det er ikke første gang, at VSK Aarhus og AGF mødes i pokalturneringen. Tilbage i 2017 var de ligeledes i kamp i den anden runde af DBU Pokalen.

Selvom VSK Aarhus var på papiret hjemmehold, men Vejlby Stadion kunne ikke afvikle kampen, og derfor blev kampen spillet på Ceres Park.

Det fjernede noget af magien over en ellers fed pokalkamp, og AGF havde da heller ikke de store problemer ved at vinde kampen 3-1.

AGF skal stille med de unge

Dengang stillede AGF med en del store profiler som eksempelvis Tobias Sana, men det må vurderes, at AGF-træner David Nielsen vil spare nogle af holdets store profiler denne gang.

Selvom AGF i den seneste runde stillede med et meget reservepræget hold imod Marstal/Rise, og havde enorme problemer med at gå videre, så bliver det formentlig heller ikke stærkeste opstilling denne gang.

Vigtige Niklas Backman har haft mange problemer med en hovedskade, og han bør ikke spille. Man har talenter som Sebastian Hausner og Kasper Lunding, som bestemt bør få noget sjælden spilletid.

Se pokalkampen VSK Aarhus – AGF med live streaming!

VSK Aarhus – AGF: Hvad bliver kampen?

Det ville være meget skuffende, hvis ikke AGF vinder klart. Pokalkampe er dog meget specielle, hvilket AGF også fandt ud af i den seneste kamp.

Vi tror på 2-0 til AGF.

VSK Aarhus – AGF: Kampens profiler

Mikkel Nygaard, VSK Aarhus og Patrick Mortensen, AGF.

Hvornår kan man se VSK Aarhus – AGF live stream?

VSK Aarhus – AGF kan live streames torsdag den 26. september kl. 16.30.

Du kan se Skovbakken vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold