Kampskema
SSC Napoli
vs
Inter

Inter - Napoli Live Stream: Se Coppa Italia Online

Onsdag aften mødes Inter og Napoli i Coppa Italia, hvor vi kan forvente en fantastisk fodboldkamp mellem to af de stærkeste hold i italiensk fodbold.

Inter er klare favoritter til at gå videre til finalen i den italienske pokalturnering. Mens Inter og Napoli mødes over to opgør i den ene semifinale, så mødes Juventus og AC Milan i den anden, så der bliver hård kamp om at vinde Coppa Italia i denne sæson.

Inter skal have et godt udgangspunkt hjemme på Giuseppe Meazza i Milano, da der venter en væsentligt sværere udekamp på San Paolo i Napoli.

Se Inter – Napoli online med live streaming.

Inter har netop slået Napoli fortjent

Det er kun omkring en måned siden, at Napoli og Inter senest mødte hinanden. Dengang var det en Serie A-kamp, som Inter kom klart bedst fra.

Romelu Lukaku bragte Inter foran 1-0 efter kun 14 minutter, og han udbyggede til 2-0 en halv time senere.

Arkadiusz Milik reducerede for Napoli inden pausen, men Inter lukkede kampen med Lautaro Martinez’ scoring med en halv time igen.

Det var i øvrigt helt fortjent, at Inter vandt kampen 3-1.

Inter får brug for Coppa Italia

Nu hvor Inter og Napoli har nået semifinalerne i Coppa Italia, så ville det selvfølgelig være mærkeligt, hvis man ikke satser 100 % på at vinde turneringen, som er den klart nemmeste pokal at vinde for de to hold i skrivende stund.

Inter røg tidligt ud af Champions League, og selvom de kommer til at spille Europa League, så har pokalturneringen i øjeblikket større betydning.

Derudover, så gik Napoli videre fra deres gruppe i Champions League, så de står overfor nogle meget vigtige kampe imod Barcelona, hvor de selvfølgelig kommer til at få det svært.

Napoli har skuffet fælt i denne sæson

Napoli har været førsteudfordrer til Juventus igennem de senere år med først Rafael Benitez og derefter Carlo Ancelotti, men efter længere tids samarbejdsvanskeligheder med præsidenten, så blev sidstnævnte fyret tidligere på sæsonen.

Gennaro Gattuso er hentet ind som erstatning, men han har ikke haft held til at vende den dårlige stime.

Napoli er på 11. pladsen med kun 27 point i 21 kampe, hvilket er meget skuffende med tanke på deres spillertrup.

Derfor er Inter også klar favorit til at gå videre over to opgør, hvor de kommer i en langt bedre forfatning.

Ganske vist har Napoli en marginal fordel ved at starte på udebane, og dermed slutte af hjemme på San Paolo, hvor de er notorisk stærke, men som de spiller i øjeblikket, så bliver det meget svært.

Se Inter – Napoli i Coppa Italia direkte med live streaming online!

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår