Kampskema
SSC Napoli
vs
Inter

Napoli - Inter Live Stream: Se Napoli - Inter Online

Se Napoli – Inter direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en meget spændende kamp i Coppa Italia torsdag aften, når Inter og Christian Eriksen kommer på besøg hos Napoli, og du kan live streame kampen med en konto hos bet365.

Den første kamp på Guiseppe Meazza i Milano endte med en 2-1-sejr til Napoli, så der er pres på Inter i returkampen på San Paolo i det sydlige Italien.

Inter har dog været et væsentligt stærkere hold i denne sæson, så det kan bestemt ikke udelukkes, at de vender kampen, og kommer i Coppa Italia-finalen, hvor de enten skal møde Juventus eller AC Milan.

Se Napoli – Inter med live streaming hos bet365.

Napoli er i forbedring

Napoli kom skidt fra start i denne sæson. Der gik ikke lang tid før Carlo Ancelotti blev fyret, og erstattet af Gennaro Gattuso.

Han fik heller ikke den bedste start i Napoli, men det begynder at se bedre ud for den tidligere AC Milan-træner og Napoli-holdet.

De har vundet de seneste fire kampe i italiensk fodbold, og spillede de uafgjort imod FC Barcelona i Champions League for en uge siden.

I den kamp var Napoli egentlig det bedste hold, men FC Barcelona fik udlignet i anden halvleg. Med undtagelse af Kalidou Koulibaly, så er de også begyndt at få deres nøglespillere tilbage fra skader, så de har en større bredde.

Inter vandt seneste kamp i Napoli

Selvom Napoli vandt 2-1 i den omvendte Coppa Italia-kamp, så var Inter klart bedst, da de to hold senest mødte hinanden på San Paolo i Napoli.

Det gjorde de i en Serie A-kamp for to måneder siden, hvorfor Christian Eriksen ikke var en del af Inter-truppen på det tidspunkt.

Romelu Lukaku scorede to mål efter kun 33 minutter, og selvom Napoli nåede at reducere før pausen, så endte Inter med at vinde 3-1.

Der er sket den del med Napoli-holdet siden da, og de ser væsentlig stærkere ud på nuværende tidspunkt.

Omvendt har Inter fået spillere som Ashley Young, Victor Moses og Christian Eriksen ind på holdet siden da, så de burde også have kvaliteten til at vinde kampen i Napoli.

På grund af 2-1-sejren til Napoli i den første kamp, så er de selvfølgelig også favoritter til at gå videre til finalen, men det bliver nok en tæt kamp.

Vi håber på, at Christian Eriksen får en hovedrolle, hvilket sagtens kunne ske. Han burde i hvert fald starte inde efter flere gode præstationer.

Se Napoli – Inter med live streaming online!

Hvornår kan man live streame Napoli – Inter?

Napoli – Inter kan live streames torsdag den 5. marts kl. 20.45.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår