TNS
vs
FC København

The New Saints - FCK Live Stream: Se TNS - FCK Online

Se The New Saints – FCK med live stream

Se The New SaintsFCK med online live stream! FC København tager hul på Champions League-kvalifikationen imod The New Saints, og hvis du vil se kampen, så kan du live streame den online.

Nu begynder det at blive alvor for FC København, som efter flere års fravær skal kvalificere sig til Champions League.

Der venter en lang vej med tre kvalifikationsrunder, men det bør ikke være det store problem at gå videre fra anden runde, hvor de skal møde walisiske The New Saints.

Hvis de som forventet går videre, så venter der yderligere to kvalifikationsrunder, hvor der venter sværere modstand, men til gengæld vil FCK være seedet i begge runder, så der er relativt gode muligheder for at gå videre.

Se The New Saints – FCK med live stream!

FCK er klasser bedre end The New Saints

Der skal være stor forskel på The New Saints fra Wales og så de danske mestre fra FC København. Selvom The New Saints er det klart bedste hold i Wales, så er FCKs budget mange gange større, hvilket også kan ses på spillertrupperne.

Walisisk fodbold er bestemt ikke særligt godt, hvorfor de to storklubber Swansea og Cardiff også spiller i den engelske Premier League.

For godt et år siden var The New Saints oppe imod FC Midtjylland i kvalifikationen til Europa League. Her vandt FCM sikkert 2-0 på udebane og 3-1 på hjemmebane, hvor de ikke engang spillede op til deres bedste.

Når man tænker på FCKs stjernebesatte trup i øjeblikket, så må de på ingen måde komme i problemer imod de walisiske mestre.

Vil Ståle Solbakken rotere FCK-holdet?

Der venter et meget hårdt program for FCK, som udover Superliga-kampene formentlig også skal spille seks kvalifikationskampe i løbet af de næste 4-5 uger.

Da europæisk fodbold er så vigtigt for FCK, så vil Ståle Solbakken muligivis rotere lidt i startopstillingen, så man holder de vigtigste spillere i topform.

Desværre for FCK, så er de udfordret af skader i øjeblikket, hvilket ikke gør det nemmere for Solbakken.

Nicolai Boilesen er langtidsskadet, så Pierre Bengtsson er den eneste venstre back i truppen. Derudover er både Andreas Bjelland og Nicolaj Thomsen ude med mindre skader, men de bør være tilbage inden alt for længe.

Man kunne forestille sig, at Jens Stage får lov til at starte inde i denne kamp, så han bliver kørt hurtigt ind på FCK-holdet.

FCK skal i Champions League i år

Der er nærmest garanti for at se FC København i europæiske gruppespil i disse år. FCK har været i enten Champions League eller Europa League i 12 af de seneste 13 sæsoner, men de træner til at komme i Champions League-gruppespillet, så de for alvor kan booste klubbens økonomi.

Selvom Europa League er begyndt at give gode penge i kassen, så skal de i Champions League, hvis det for alvor skal rykke klubben.

FCK-spillerne kender udemærket til klubbens prioriteter, og hvis man ikke kan klare det pres, så skal man ikke spille i FCK.

Se The New Saints – FCK med live stream!

Hvad bliver The New Saints – FCK?

Selvom FCK har en hjemmebanekamp om otte dage, så skal de bare sætte det hele på plads med en solid sejr i den første kamp.

Vi tror på 2-0 til FCK.

Kampens profiler

Greg Draper har scoret i ni af de sidste 10 kampe, han har spillet, så ham skal FCK passe på.

Hos FCK er der rigeligt med stjerne at se på, men Dame N’Doye må være den største profil i øjeblikket.

Hvornår kan man live streame The News Saints – FCK?

The New Saints – FCK kan live streames tirsdag den 23. juli kl. 20.00.

Du kan se TNS vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold