Tottenham
vs
Liverpool

Tottenham - Liverpool Live Stream: Se Champions League her!

Se Champions League-finalen Tottenham – Liverpool med live streaming

Du kan se Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool direkte med live streaming online.

En af sæsonens største fodboldkampe står for døren, når Tottenham og Liverpool mødes i Champions League-finalen på Wanda Metropolitano i Madrid, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame kampen online med både mobil, PC og tablet.

Liverpool er favoritter til at vinde Champions League

Der kan ikke rigtigt være tvivl om, at Liverpool er favoritter til at besejre Tottenham, og dermed vinde deres sjette Champions League-trofæ.

De har umiddelbart et stærkere mandskab, hvilket de både har bevist i CL og ikke mindst i Premier League, hvor de var meget tæt på at vinde Premier League for første gang.

Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino er alle klar til at spille, og Tottenham har ikke været særligt godt spillende i de seneste par måneder.

Bør blive en underholdende finale

Til gengæld har både Tottenham og Liverpool haft et par ugers pause til at få profilerne klar, og til at få restitueret efter en lang sæson.

De fleste af profilerne hos både Tottenham og Liverpool var med til VM i fodbold i sommers, og da sæsonen startede kort efter, så har det været en lang og hård sæson.

Med tanke på den relativt lange pause og det faktum, at begge mandskaber spiller underholdende fodbold, så bør det blive en seværdig finale.

Det er altid svært at spå om finaler, da de lever sit eget liv, og særligt en Champions League-finale, hvor der står så utroligt meget på spil.

Vi forventer dog en sjov og underholdende kamp, hvor der bør komme mål i begge ender.

Tottenham kan vinde CL for første gang

Tottenham har været blandt de bedste fodboldhold i Europa, men det er snart en menneskealder siden.

I de senere årtier har de haft svært ved bare at kvalificere sig til Champions League, men de har efterhånden fået etableret sig i den absolutte top af engelsk fodbold.

De har været noget heldige flere gange med at gå videre i Champions League, men det er uanset en flot præstation at komme helt til finalen.

I europæisk regi har Tottenham vundet UEFA Cuppen to gange i 1972 og 1984, mens de har vundet UEFA Cup Winners’ Cup i 1963. De har således aldrig været tæt på at vinde Champions League end de er nu.

Harry Kane bør blive klar

Tottenhams største profil, Harry Kane, har været plaget af skader i denne sæson, og meldingen gik tidligere på, at hans sæson var færdig.

Nu er lyden dog en anden fra det nordlige London, hvor man forventer, at den engelske topangriber er helt klar til at spille kampen, og han kan blive utroligt vigtig.

Kampen kan sagtens blive afgjort på, hvem der er skarpest på chancerne, og her er Harry Kane bare mere træfsikker end de fleste spillere er.

Se Champions League-finalen Tottenham – Liverpool med live streaming online!

Hvordan ender Champions League-finalen 2019?

Liverpool er favoritter til at vinde finalen, men Tottenham har også et stærkt mandskab, som sagtens kan besejre dem.

Vi tror på 2-1 til Liverpool.

Finalens profiler

Hos Tottenham er Harry Kane og Christian Eriksen de nok bedste spillere, mens Son Heung-Min og Lucas Moura også har været rigtigt gode i denne sæson.

Hos Liverpool er det mest tremandsangrebet med Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino, men også backerne Trent-Alexander Arnold, Andy Robertson og Virgil Van Dijk har været gode.

Hvornår kan man live streame Champions League-finalen 2019?

Champions League-finalen 2019 mellem Tottenham og Liverpool kan live streames lørdag den 1. juni kl. 21.00.

Du kan se Tottenham vs Liverpool hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold