Kampskema
Tottenham
vs
Liverpool

Se Tottenham - Liverpool Online: Live Stream Premier League

Der venter en spændende kamp i Premier League lørdag aften, hvor Tottenham tager imod Liverpool, og du kan se kampen med online live streaming.

Et kriseramt Tottenham-mandskab tager imod Liverpool, som er godt på vej imod Premier League-titlen for første gang.

Tottenham har kun vundet en af de seneste fem kampe, og spillet flyder slet ikke. De kommer til at få det meget svært imod et Liverpool-hold, som ikke har tabt en Premier League-kamp i mere end et år.

Alligevel skal man ikke undervurdere Jose Mourinho, som er taktisk stærk i disse opgør, hvor hans mandskab er undertippet, og der ikke rigtigt er nogle forventninger til dem.

Se Tottenham – Liverpool online med live streaming!

Tottenham i store problemer

Efter flere år med stor succes under Mauricio Pochettino, som kulminerede med åbningen af et af verdens flotteste stadions, så er Tottenham nu tilbage i subtoppen af engelsk fodbold.

De valgte at fyre Pochettino efter svingende resultater og rygter om et dårligt samarbejde med bestyrelsesformand Daniel Levy.

Valget faldt – noget overraskende – på Jose Mourinho som afløser. Han har bestemt ikke fået en nem start, og man kan undre sig over valget, da hans typiske fodboldstil ikke minder særligt meget om Pochettinos, men det bliver interessant at følge.

Tottenham er inde i en dårlig stime med kun en sejr i fem kampe, og det bliver bestemt ikke nemmere af, at Harry Kane sidder ude til kampen med en skade.

Liverpool bliver bare ved med at vinde

Liverpool er i den modsatte situation. Træner Jürgen Klopp er godt i gang med at skrive historie i Liverpool, og uanset hvilke spillere, han sender på banen, så vinder Liverpool.

I FA Cuppen valgte Liverpool at stille op med en blanding af reserver og ungdomsspillere, og de tog imod lokalrivalerne fra Everton hjemme på Anfield.

Everton kom klart bedst fra start, men Liverpool formåede utroligt nok at vinde kampen 1-0 på et flot mål af Curtis Jones.

I Premier League, som er førsteprioriteten for Liverpool, har The Reds vundet hele 11 kampe på stribe, og det ville være meget overraskende, hvis ikke de formåede at holde føringen til mål.

Liverpool har hele 13 point ned til Leicester på andenpladsen, og de har endda spillet en kamp færre.

Tottenham er på sjettepladsen med 30 point efter 21 kampe, men hvis de bliver ved med at spille så ringe, så bliver det nok overhalet af Wolves og Arsenal inden længe.

Hvornår kan man live streame Tottenham – Liverpool?

Tottenham – Liverpool kan live streames lørdag den 11. januar kl. 18.30.

Du kan se Tottenham vs Liverpool hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold