Kampskema
Tottenham
vs
Liverpool

Se Tottenham - Liverpool Online Live Stream!

Se Premier League-kampen Tottenham – Liverpool med online live streaming i Danmark! Der venter et brag af en kamp i den engelske Premier League, når Tottenham tager imod Liverpool på Tottenham Hotspur Stadium i London, og du kan live streame hele kampen online.

Der er hårdt pres på de engelske mestre fra Liverpool. Efter en række dårlige resultater, så er det meget vigtigt for The Reds at få sat en stopper for den dårlige stime.

Liverpool skal tilbage på sejrssporet, men det bliver nok ikke en nem opgave på udebane imod et Tottenham-hold, der ledes af Jose Mourinho.

Det er dog mere end tre år siden, at Tottenham senest har været i stand til at slå Liverpool, og der er ingen tvivl om, at gæsterne er favoritter til at vinde torsdagens kamp.

Se Tottenham – Liverpool med online live streaming!

Liverpool skal holde fast

Liverpool har nærmest kun været inde i en positiv udvikling siden ansættelsen af Jürgen Klopp tilbage i 2015.

I løbet af de seneste par år har de både vundet Champions League og Premier League, men nu møder The Reds for alvor modgang.

I den seneste måneds tid har Liverpool spillet syv kampe, men de har kun besejret Aston Villa i en mærkelig FA Cup-kamp, hvor der blev spillet med et hav af ungdomsspillere.

I weekenden røg de ud af FA Cuppen imod Manchester United, og i Premier League er de røget ned på fjerdepladsen.

Liverpool er kun et enkelt point foran dagens modstander fra Tottenham, og Spurs har endda en kamp i baghånden.

Liverpool kan sagtens klare en sæson uden at vinde trofæer, men de skal som minimum i top fire, så de er med i Champions League i den kommende sæson.

Af de store profiler er det kun Virgil van Dijk, der mangler, men deres manglende bredde i midterforsvaret bliver virkelig udstillet lige nu.

Tottenham har fået fin start på 2021

Det ser noget bedre ud for Tottenham, som har danske Pierre-Emile Højbjerg på holdet. Den danske landsholdsspiller er på kort tid blevet en favorit hos Jose Mourinho, og man må forvente, at Højbjerg spiller fra start i dagens kamp.

Tottenham har vundet fem af deres seks kampe i 2021. Ganske vist har de mødt overkommelig modstand i form af Leeds, Brentford, Marine, Fulham, Sheffield United og Wycombe, men det giver stadig holdet noget vigtig selvtillid.

Derudover har de fået lejlighed til at spare Harry Kane og Son Heung-min ved flere lejligheder, og det kan blive utroligt vigtigt på den lange bane.

Se Tottenham – Liverpool med online live streaming!

Hvornår kan man se Tottenham – Liverpool live stream?

Tottenham – Liverpool kan live streames torsdag den 28. januar kl. 21.00 dansk tid.

Du kan se Tottenham vs Liverpool hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold