Tottenham
vs
Middlesbrough

Se Tottenham - Middlesbrough Online | Live Stream FA Cup

Tottenham er under pres før returkampen i FA Cuppen imod Middlesbrough, og du kan se kampen online med live streaming hos bet365.

Ved at live streame fodbold hos bet365, så slipper du for at betale dyrt for TV-pakker, og du kan i stedet se fodbold fra FA Cuppen, EFL Cuppen og mange andre ligaer på din computer, mobil og tablet.

Tottenham har gang i den dårligste sæson i mange år. Det har bestemt ikke hjulpet at fyre den ellers så populære Mauricio Pochettino, og ansætte Jose Mourinho, som slet ikke har fået en god start i London-klubben.

Spurs bør dog stadig være stærke nok til at besejre Middlesbrough, som til dagligt spiller i Championship, hvor de ligger nummer 16 ud af 24 hold.

Se Tottenham Hotspur – Middlesbrough online med live streaming!

Tottenham er i krise

Det er ikke sjovt at være Tottenham-spiller i øjeblikket. De har nemlig været meget dårligt kørende henover juleferien og i starten af 2020, hvor de kun har vundet en af de seneste seks kampe.

Det skete, da de slog Brighton 2-1 på hjemmebane, hvilket mest af alt skyldtes, at Brighton valgt at give Spurs-spillerne flere gaver.

Siden har de spillet uafgjort imod Norwich og Middlesbrough i hhv. Premier League og FA Cuppen, mens de har tabt 1-0 imod både Southampton og Liverpool.

Tidligere har Christian Eriksen og Harry kane været blandt holdets absolut vigtigste spillere, men sidstnævnte er skadet i lang tid, mens Eriksen allerede virker til at have hovedet i Inter, hvor han forventes at skifte til i dette transfervindue.

Det efterlader meget ansvar hos Heung-Min Son og Dele Alli, som nu skal stå for det offensive, men det har de ikke rigtigt formået at gøre.

Tottenham ligger i øjeblikket på ottendepladsen I Premier League med 30 point efter 22 kampe, men tendensen er meget negativ, og det er svært at se dem komme med i næste sæsons Champions League.

Middlesbrough i god form

Middlesbrough er selvfølgelig flere niveauer under Tottenham, men omvendt, så er det et hold med selvtillid i øjeblikket.

De ligger ganske vist på en sløj 16. plads i Championship, men de er inde i en god periode i øjeblikket.

De har ikke tabt i de seneste seks kampe, hvor de har vundet fire af dem, og spillet uafgjort imod Tottenham og senest Derby County i weekenden.

De har en relativt ung trup uden den store erfaring. Deres nok største profil er Britt Assombalonga, som huserer i angrebet, mens de også har en stærk keeper i Darren Randolph.

Mboro har scoret i de seneste ni kampe, og med tanke på Tottenhams svingende defensive præstationer, så bør de også være i stand til at score i London.

Se Tottenham – Middlesbrough med online live streaming!

Hvornår kan man live streame Tottenham – Middlesbrough?

Tottenham – Middlesbrough kan live streames tirsdag den 14. januar kl. 21.05.

Du kan se Tottenham vs Middlesbrough hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp