Tottenham
vs
Norwich

Se Tottenham - Norwich: Live Stream Online

Se FA Cup-kampen mellem Tottenham og Norwich direkte med online live streaming hos bet365! Skadesramte Tottenham skal forsøge at komme ud af krisen, når de onsdag aften tager imod Norwich hjemme i London, og du kan se kampen med online live streaming hos bet365!

Selvom Tottenham ikke er godt kørende, så er selvfølgelig favoritter, når de tager imod Premier League-bundholdet fra Norwich.

Tottenham-holdet er fortsat hårdt ramt af skader, og som det ser ud i øjeblikket, så er FA Cuppen deres eneste chance for at opnå noget stort i denne sæson.

De er således godt på vej til at ryge ud af Champions League af RB Leipzig, og de får også svært ved at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, omend det fortsat er muligt.

Det store problem er alle de profiler, som Tottenham i øjeblikket må undvære. Det drejer sig blandt andre Harry Kane, Son Heung-Min, Moussa Sissoko og Hugo Lloris.

Læg dertil, at de har skillet sig af med Christian Eriksen og Danny Rose i transfervinduet, og så er der ikke meget tilbage.

Deres trup bør dog være stærk nok til at besejre Norwich, som har været det dårligste hold i Premier League i denne sæson.

Se Tottenham – Norwich online med live streaming!

Tottenham vandt over Norwich senest

Tottenham og Norwich har mødt hinanden to gange i denne sæson. Kampen på Carrow Road i Norwich endte 2-2 efter mål af Harry Kane og Christian Eriksen, som selvfølgelig ikke kommer til at spille denne gang.

Den omvendte kamp blev spillet få uger senere på Tottenham Hotspur Stadium i London, hvor Tottenham vandt 2-1.

Dele Alli bragte Tottenham foran 1-0 efter 38 minutter, mens den tidligere Brøndby-spiller Teemu Pukki udlignede til 1-1 efter 70 minutter.

Det afgørende mål blev sat ind af koreanske Son Heung-Min, som ligeledes er ude med en skade i øjeblikket.

Derfor har Tottenham og manager Jose Mourinho store problemer i offensiven, hvor Lucas Moura nærmest er den eneste spiller, der kan bruges på toppen.

Norwich fik flot sejr i weekenden

Oprykkerne fra Norwich ligner bestemt en nedrykker allerede. De har fået 21 point i de første 28 runder af Premier League, men de har ikke givet op af den grund.

I weekenden vandt de på flot vis over Premier Leagues tredjeplads fra Leicester. Kampens eneste mål blev sat ind af Jamal Lewis, og måske kan sejren give dem noget selvtillid, som de kan tage med til kampen imod Tottenham.

Se FA Cup-kampen Tottenham – Norwich med online live streaming hos bet365.

Hvornår kan man se Tottenham – Norwich live stream?

Tottenham – Norwich kan live streames onsdag den 4. marts kl. 20.45.

Du kan se Tottenham vs Norwich hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp