Kampskema
Tyrkiet
vs
Italien

Se Tyrkiet - Italien Gratis | Live Stream EM Fodbold Online

Se EM-kampen Italien – Tyrkiet gratis online med live streaming! EM i fodbold 2021 starter fredag aften, når Italien og Tyrkiet mødes på Stadio Olimpico i Rom, og du kan selvfølgelig se hele kampen gratis på nettet.

Italien er storfavoritter, når de møder Italien i den første kamp ved EM i fodbold. De har spillet glimrende fodbold under landstræner Roberto Mancini, men har omvendt heller ikke mødt de sværeste modstandere.

Italien var som bekendt ikke med VM i fodbold i 2018, så de har virkelig noget at revanchere. Det er heller ikke ofte, vi har Tyrkiet med til de store slutrunder, og de virker også til at være på vej mod bedre tider.

Italien og Tyrkiet er kommet i EMs Gruppe A, hvor de også skal møde Wales og Schweiz. Det er fire solide hold, men det vil være ekstremt skuffende for Italien, hvis ikke de formår at gå videre.

Se Italien – Tyrkiet gratis med live streaming!

Italien er startet forfra

Italien er blandt de største fodboldnationer i historien. Der er altid forventninger til de italienske spillere, men de står midt i en speciel periode.

Italien skuffede helt enormt, da de ikke formåede at kvalificere sig til VM i 2018 efter playoff-nederlag imod Sverige.

Det var første gang i historien, at Italien ikke var med til VM, og et historisk lavpunkt. Siden har den tidligere Manchester City-træner Roberto Mancini overtaget landstrænerposten, og det er gået ganske fornuftigt siden da.

Italien har selvfølgelig rutinerede spillere som Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci, men derudover er der virkelig mange nye spillere på holdet.

Italien har ikke tabt en kamp siden Nations League-kampen imod Portugal i 2018. Derfor kommer de nok med god selvtillid til EM-slutrunden, og de har som bekendt flere kampe hjemme på Stadio Olimpico i Rom.

Tyrkiet nyder succes under Senol Günes

Historien er lidt den samme i Tyrkiet, som på trods af deres vilde fodboldfeber og store størrelse, ikke har været med til ret mange slutrunder.

Tyrkerne var med til den seneste EM-slutrunde i 2016, men leverede nogle forfærdelige præstationer, og var muligvis det dårligste hold ved hele slutrunden.

I februar 2019 overtog Senol Günes landstrænersædet, og siden er det gået fremragende. Anfører Burak Yilmaz, som netop er blevet fransk mester med Lille, er stadig den store profil, men derudover er der mange unge spillere.

Særligt i defensiven ser det godt ud hos Tyrkiet, da de kan stille med et midterforsvar med Leicester-profilen Caglar Soyuncu og Juventus-spilleren Merih Demiral.

Der er i øvrigt ikke blevet plads til Emre Mor i den tyrkiske trup.

Italien – Tyrkiet: Bud på resultatet

Italien har hjemmebanefordelen, og så er de bare bedre end Tyrkiet på alle positioner.

Vi tror på 2-0 til Italien.

Du kan se Tyrkiet vs Italien hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold