Tyskland U21
vs
Danmark U21

Danmark U21 - Tyskland U21 Live Stream: Se U21 EM 2019

Se Danmark U21 – Tyskland U21 med live streaming

Du kan se U21-EM-kampen mellem Danmark og Tyskland direkte på nettet med live streaming. U21-EM er netop kommet i gang, og Danmark spiller den første kamp imod Tyskland, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame kampen online.

Der venter det danske U21-landshold en meget svær opgave, hvis de skal besejre Tyskland, som har en af de stærkeste trupper til U21-EM.

Da det kun er et hold, der går videre fra hver gruppe, mens den bedste af toerne også går videre, så bliver det meget svært for Danmarks U21-landshold at komme til semifinalerne, men det er på ingen måde umuligt.

En sejr imod Tyskland vil sende Danmark tæt på semifinalen

Selvom det er Danmarks første kamp ved U21-EM-slutrunden, så står der allerede ekstremt meget på spil, når vi møder Tyskland.

Formår Danmark at slå Tyskland, så skal vi have særdeles gode chancer for at komme videre til semifinalen, og da det er så kort en turnering, så skal der også være fine muligheder for at gå hele vejen.

Efter kampen imod Tyskland skal Danmark møde Serbien og Østrig, hvor vi skal have ganske gode chancer for at vinde.

Får Danmark seks point i gruppen, så skal der være gode chancer for at komme i semifinalen til U21-EM 2019.

Niels Frederiksen har en stærk trup til rådighed

Danmarks U21-landstræner Niels Frederiksen har nemlig en ganske god trup til rådighed. Det har vi ligeledes haft til de seneste par slutrunder, men vi er et godt bud på en outsider til at vinde titlen.

Omkring halvdelen af U21-landsholdet spiller til dagligt i den danske Superliga, men de er til gengæld profiler på deres klubhold.

Dertil kan vi tilføje udlandsprofiler som Joakim Mæhle, Jacob Rasmussen, Joachim Andersen, Jacob Bruun Larsen, Mathias Jensen og Philip Billing, som får spilletid i nogle af verdens bedste fodboldligaer.

Det er altid spændende at følge Danmarks største talenter i aktion imod de bedste nationer, og det får vi i den grad chancen for imod Tyskland.

Tyske stjerner med til U21-EM

Tyskland har nemlig en masse unge profiler med til EM-slutrunden. Med undtagelse af Benjamin Henrichs fra Monaco og Lukas Nmecha fra Preston, så spiller resten af spillerne i tyske klubber.

Her er der blandt andre profiler som Lukas Klostermann fra RB Leipzig, Jonathan Tah fra Leverkusen og Johannes Eggestein fra Werder Bremen.

Tysklands U21-landshold var overbevisende i EM-kvalifikationen, hvor de vandt med hele 10 point ned til Norge på andenpladsen.

Selvom de mødte overskuelig modstand, så er det stadig tydeligt, at der er mange store stjerner på vej hos Tyskland.

Du kan se Danmarks U21-landskamp imod Tyskland med online live streaming!

Hvordan ender Danmark U21 – Tyskland U21?

Vi må nok erkende, at Tyskland er favoritter, men Danmark har som sagt et stærkt hold, som sagtens kan true tyskerne.

Vi tror på 2-2 efter en god kamp.

Hold øje med

Jacob Bruun Larsen, Danmark U21 og Mahmoud Dahoud, Tyskland U21.

Hvornår kan man live streame Danmark U21 – Tyskland U21?

Danmark U21 – Tyskland U21 kan live streames mandag den 17. juni kl. 21.00.

Du kan se Tyskland U21 vs Danmark U21 hos DR TV
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold