UD Cornella
vs
Barcelona

Cornella - Barcelona Live Stream: Se Copa del Rey Online

Se Cornella – Barcelona med online live streaming hos bet365! Der venter en spændende kamp i den spanske Copa del Rey, når Cornella tager imod mægtige FC Barcelona, og du kan heldigvis live streame hele kampen online hos bet365.

FC Barcelona har brugt den seneste uges tid på at spille den Spanske Sup Cup, hvor de mødte baskerne Real Sociedad og Athletic Club Bilbao.

Inden de skal i gang med at indhente Atletico Madrid og Real Madrid i La Liga, så skal de lige spille en Copa del Rey-kamp imod Cornella.

Cornella er en mindre klub, som ligeledes holder til i Catalonien. De spiller til dagligt i Segunda B, som er den tredjebedste række i Spanien.

Barcelona er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, men det kan slet ikke udelukkes, at vi får en pokalsensation torsdag aften.

Se Cornella – Barcelona med online live streaming!

Cornella har besejret Spaniens bedste hold

For to uger siden stod Cornella for en af de største overraskelser i spansk fodbold i dette årti. I den seneste runde af Copa del Rey tog de imod La Ligas førerhold Atletico Madrid hjemme på det lille stadion, Campo Nuevo Minicipal de Cornella.

Diego Simeone havde sparet få profiler, men de kom stadig med spillere som Joao Felix, Saul, Angel Correa, Jose Maria Gimenez og andre stjerner i startopstillingen.

Allerede efter syv minutter kom Cornella foran på et mål af Adrian Jimenez, hvilket skulle vise sig at blive kampens eneste mål.

Dermed besejrede Cornella Spaniens bedste hold i øjeblikket. Derfor kan man på ingen måde udelukke, at et Barcelona-hold, som også vil spare spillere, kan komme i problemer.

Barcelonas reserver har netop slået Cornella

Der er noget paradoksalt over resultaterne i Cornellas seneste tre kampe. Umiddelbart før jul tabte de 1-0 imod Barcelona B, hvorefter de besejrede selveste Atletico Madrid.

Hvis de taber en hjemmekamp imod Barcelonas reservehold, så bør de vel tabe stort imod A-holdet. Så enkelt er fodbold bare ikke altid, hvilket også gør sporten speciel.

Det kunne meget vel tænkes, at nogle af B-spillerne får lov at komme på banen for A-holdet i aftenens kamp.

Selvom Lionel Messi ikke har spillet meget fodbold i de seneste par uger, så forventer vi ikke at se argentineren fra kampens start.

Der har været utroligt mange overraskelser i denne udgave af Copa del Rey, så vi tør på ingen måde garantere, at Barcelona går videre.

Se Cornella – Barcelona med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Cornella – Barcelona live stream?

Cornella – Barcelona kan live streames torsdag den 21. januar kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår