Udinese
vs
Inter

Se Udinese - Inter Online: Live Stream Serie A

Du kan se Christian Eriksen og Inters kamp imod Udinese direkte med live streaming. Søndag aften mødes Udinese og Inter i Serie A, og du kan live streame italiensk fodbold hos bet365.

Ved at live streame fodbold hos bet365, så kan du både se fodbold med mobil, tablet og computer, hvilket giver dig gode muligheder for at se dit favorithold i aktion.

Inter jagter deres første mesterskab i 10 år, og selvom det bliver meget svært at kæmpe imod Juventus, så kan man ikke udelukke, at de kan skabe overraskelsen.

De har fået Antonio Conte ved roret, og med profiler som Lautaro Martinez, Romelu Lukaku, Diego Godin og nu Christian Eriksen, så har de nok Italiens næstbedste hold.

Se Udinese – Inter med live streaming!

Landsholdsspillere hos både Udinese og Inter

Kampen mellem Udinese og Inter er særdeles spændende for danske fodboldfans. Der er nemlig danske landsholdsspillere hos både Udinese og Inter.

Vores venstre back Jens Stryger Larsen har levet en relativt anonym tilværelse i Udinese, hvor han dog er fast mand. I denne sæson har han scoret et enkelt mål og lavet to oplæg i sine 17 kampe for Udinese-holdet, som ligger på 14. pladsen i Serie A.

En af de store historier i vinterens transfermarked har været Christian Eriksen, som endelig er kommet væk fra Tottenham, hvilket nok skulle være sket allerede for et halvt år siden.

Nu er han dog på plads i Inter, hvor han allerede har fået debut. Han kom på banen med en halv time igen i onsdagens Coppa Italia-kamp imod Fiorentina, som blev vundet med 2-1.

Han spillede en fin kamp, men gjorde ikke det store væsen af sig. Der er dog meget optimisme i Milano omkring så stor en stjerne, hvilket viser noget om, at Inter er på vej tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Christian Eriksen kommer formentlig ikke til at starte inde imod Udinese. Antonio Conte har meldt ud, at det heller ikke var planen, at han skulle spille imod Fiorentina, men derimod skulle gemmes til det store Milano-derby.

Inter er inde i flot stime

Inter-holdet har været som forvandlet i denne sæson, og de har i flere uger været på førstepladsen i Serie A.

De har dog smidt nogle dumme point i de seneste par uger, hvorfor de nu er tre point efter Juventus. Alligevel har Inter ikke tabt i 15 kampe i Serie A, og de var særdeles tæt på at gå videre i Champions League-gruppen, som ellers også bestod af Barcelona og Dortmund.

Det er imponerende at følge Inters hold, som med garanti kommer til at kæmpe med om mesterskabet i denne sæson.

Se Udinese – Inter med live streaming!

Hvornår kan man live streame Udinese – Inter online?

Udinese – Inter kan live streames søndag den 2. februar kl. 20.45.

Du kan se Udinese vs Inter hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte