Union Berlin
vs
Bayern München

Se Union Berlin - Bayern München med online live streaming

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Union Berlin og Bayern München direkte med live streaming hos bet365.

Bayern München fortsætter jagten på endnu et Bundesliga-trofæ, når de lørdag aften møder oprykkerne fra Union Berlin på udebane.

Union er stærke på hjemmebane, hvor de normalt får en meget intens opbakning, men sådan bliver det ikke, da kampen selvfølgelig spilles uden tilskuere.

Det skyldes selvfølgelig coronavirussen, og denne Bundesliga-runde er også det eneste topfodbold, der bliver spillet i de kommende uger, hvilket kun er endnu en grund til at se kampen.

Se Union Berlin – Bayern München med online live streaming!

Bayern har været skræmmende stærke

Efter en dårlig sæson under Niko Kovac sidste år, så er Bayern nu tilbage på deres normale, høje niveau.

De fører Bundesligaen med 55 point efter 25 kampe, og de kom endda en smule dårligt fra start. De er ubesejrede i 11 Bundesliga-kampe siden nederlaget imod Borussia Mönchengladbach i starten af december.

Siden har de vundet 13 af deres 14 kampe i alle turneringer, heriblandt en meget overbevisende 3-0-sejr imod Chelsea på udebane i Champions League.

Til gengæld må Bayern undvære topscorer Robert Lewandowski, som er blevet skadet. Han kommer nok til at sidde ude i et par måneder, hvilket dog kan vise sig at være ligegyldigt, da der formentlig ikke bliver spillet mere fodbold i lang tid.

Omvendt ligger Union Berlin på 11. pladsen, hvilket faktisk er ganske acceptabelt for en oprykkerklub med et relativt lavt spillerbudget.

Bayern-stjerne er rasende over at skulle spille

Det kan virkelig en smule underligt, at spillerne skal på banen nu, hvor alt andet fodbold er aflyst. Selvom der ikke vil være tilskuere til stede på stadion, så forstår man godt, hvis spillerne synes ikke helt har lyst til at spille.

Bayern-stjernen Thiago Alcantara har været ude med en klar melding, hvor han revser DFB, den tyske fodboldorganisation.

På Twitter skriver Thiago følgende.

  • Det er skørt. Stop med at fjolle rundt, og indse realiteten. Lad os være ærlige, der er langt vigtigere prioriterer end hvilken som helst sport.

Det er svært at være uenig med ham, og man hørte nogenlunde de samme ting fra Ståle Solbakken efter torsdagens Europa League-kamp, som endda blev spillet med tilskuere.

Hvornår kan man se Union Berlin – Bayern München?

Union Berlin – Bayern München kan live streames lørdag den 14. marts kl. 18.30.

Hvad bliver kampen?

Bayern München er selvfølgelig favoritter, og Union Berlins hjemmebanefordel er ikke lige så stor, når der ikke er nogle tilskuere på stadion.

Du kan se Union Berlin vs Bayern München hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold