Valencia
vs
Atalanta

Se Valencia - Atalanta Online: Live Stream CL

Se Champions League-kampen mellem Valencia og Atalanta direkte med live streaming online!

Valencia kommer på en svær opgave tirsdag aften, når de skal forsøge at vende 4-1-resultatet fra den første kamp i Italien.

Los Che er normalt meget stærke hjemme på Mestalla, men de mangler et hav af spillere, og de møder et Atalanta-hold, som er fremragende for tiden.

Atalanta er i gang med en historisk god sæson, og de står med det ene ben i kvartfinalen, men den skal alligevel køres hjem i Valencia først.

Se Valencia – Atalanta online live stream!

Valencia er gode på Mestalla

Valencia spiller til dagligt foran et af de mest fanatiske og medlevende publikum i hele Spanien.

Der kan sidde over 50.000 på det gamle Mestalla, og når det er fyldt, så er der en fantastisk atmosfære.

Man må gå ud fra, at stadionet bliver helt fyldt op, så Valencia-spillerne får den opbakning, de har brug for.

I denne sæson har Valencia tabt en gang på hjemmebane. Det var imod Ajax i Champions League-gruppespillet, men derudover har været vanvittigt stærke på hjemmebane.

De har blandt andet spillet uafgjort imod Chelsea, Atletico Madrid og Real Madrid, mens de har besejret FC Barcelona med 2-0 for halvandet måned, hvilket fortæller noget om deres styrke.

Valencia ramt af skadesproblemer

Til gengæld er Valencia hårdt ramt af skader i øjeblikket, hvilket også er gået ud over resultaterne i de seneste måneder.

Som det ser ud nu, så må Valencia undvære Ezequiel Garay, Maxi Gomez, Eliaquim Mangala, Rodrigo, Francis Coquelin, Manu Vallejo og Cristiano Piccini.

Det er nærmest halvdelen af startopstillingen, og det ville selvfølgelig ramme samtlige hold ekstremt hårdt. Derudover er Gabriel Paulista ude med karantæne efter den dumme udvisning imod Ajax.

Valencia har dog stærkere spillere som Carlos Soler, Kevin Gameiro, Dani Parejo, Ferran Torres, Geoffrey Kondogbia og ikke mindst danske Daniel Wass, så der er bestemt kvalitet på holdet.

Atalanta er en målmaskine

Atalantas udvikling i de seneste par år har været en fornøjelse at følge. De er i denne sæson med i Champions League for første gang nogensinde, og på trods af en elendig start, så endte de med at gå videre fra gruppespillet.

I denne sæson har Atalanta scoret hele 70 mål i 25 kampe i ligaen, hvilket kun er overgået af Bayern München og Paris Saint-Germain i de store ligaer.

Derfor kommer de med al sandsynlighed også til at score i Valencia, så det ligner en underholdende kamp.

Se Valencia – Atalanta direkte med online live streaming!

Hvornår kan man se Valencia – Atalanta live stream?

Valencia – Atalanta kan live streames tirsdag den 10. marts kl. 21.00.

Du kan se Valencia vs Atalanta hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold