Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Vejle Boldklub
vs
AGF

Vejle - AGF Live Stream & TV: Se Vejle - AGF Online

Se Superliga-kampen Vejle – AGF med online live streaming! Superligaen er endelig tilbage igen, og der venter en fed kamp i Vejle, når AGF-holdet kommer på besøg.

Der er blevet spillet mange sjove kampe mellem Vejle og AGF i løbet af de seneste par år. En kamp som denne ville næsten kunne trække 10.000 tilskuere på Vejle Stadion, men kampen spilles selvfølgelig uden tilskuere.

Vejle er umiddelbart hårdt ramt af skader, og selvom de har foretaget nogle spændende transfers, så må AGF være favoritter til at vinde tirsdagens kamp.

Se Vejle – AGF med online live streaming!

Vejle er hårdt ramt af skader

Vejle-træner Constantin Galca har udtalt, at han ikke føler, at Vejle-mandskabet er helt klar til Superliga-premieren imod AGF.

På trods af mere end en måneds vinterpause, så er Vejle blevet hårdt ramt af skader. Imod AGF må Vejle-holdet undvære flere af deres faste spillere.

Som det ser ud nu, så mangler Vejle Allan Sousa, Jacob Schoop, Lucas Jensen, Mads Greve, Matthew Briggs og Thomas Gundelund.

Læg dertil, at angriber Raphael Dwamena midt i efteråret måtte indstille karrieren på grund af en hjertefejl.

Da Vejle ikke har hentet offensive forstærkninger i vinduet, så er der meget ansvar på kun 17-årige Wahid Faghirs skuldre.

AGF har været aktive på transfermarkedet

AGF-træner David Nielsen har en noget bredere trup til rådighed, og selvom sportschef Peter Christiansen ikke længere er i klubben, så er der blevet hentet interessante navne til Århus.

Midtstopperen Niklas Backman er desværre blevet langtidsskadet, så der var behov for en konkurrent til Sebastian Hausner og Frederik Tingager, som har været faste i det centrale forsvar.

Det har de fundet i Bubacarr Sanneh, som tidligere har været en stor profil i Superligaen. Hvis han kan finde sit tidligere niveau, så er det en kæmpe forstærkning for AGF, men han bør umiddelbart ikke starte inde imod Vejle.

Derudover har AGF også hentet Mathias Jørgensen og Daniel Arzani til klubben, mens Nicklas Helenius, Mustafa Amini og Nikolaj Sauer har fået fripas.

Man kan ikke konkludere for meget ud fra resultaterne i testkampene, men AGF virker til at være i en langt bedre forfatning end Vejle.

Derudover har AGF haft et solidt overtag i de indbyrdes kampe imod Vejle, og de har faktisk ikke tabt til VB siden 2014.

Se Vejle – AGF med online live streaming!

Hvornår kan man se Vejle – AGF live stream?

Vejle – AGF kan live streames tirsdag den 2. februar 2021 kl. 20.00.

Du kan se Vejle Boldklub vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold