Kampskema
Vejle Boldklub
vs
Brøndby IF

Vejle - Brøndby Live Streaming: Se Vejle - Brøndby online

Se Vejle – Brøndby med live streaming

Du kan se Superliga-kampen mellem Vejle og Brøndby direkte med online live streaming. Alle kampe fra den danske Superliga kan live streame på nettet, og det gælder selvfølgelig også søndagens sidste opgør mellem Vejle og Brøndby.

Brøndby har efter en svær sæsonstart nu fået sat en god stime sammen. De har vundet de seneste tre kampe uden at lukke et mål ind, og det står i skarp kontrast til resultaterne tidligere på sæsonen, som svingede ekstremt meget.

Vejle er bestemt heller ikke inde i den bedste periode, men de har fået nogle udmærkede resultater hjemme på Vejle Stadion, hvor Brøndby i øvrigt ikke har været på besøg siden 2009.

Se den spændende og vigtige kamp mellem Vejle og Brøndby direkte med live streaming!

Brøndby er inde i god periode

Det har ikke været det nemmeste efterår for Brøndby. De har haft store problemer i en længere periode, hvor særligt defensiven har set dårlig ud.

De seneste par ugers resultater har dog været positivt, og med sejre imod AGF, SønderjyskE og senest Hobro på 2-0, 2-0 og 1-0 giver forhåbentligt noget ro på Vestegnen.

Spillet har ikke været udelukkende positivt, og det er ikke fordi, der er så stor forskel i forhold til tidligere, men det handler om resultater, og det havde de svært ved at få.

Brøndby dominerede tungt i sidste weekends kamp imod Hobro, hvor de havde et hav af afslutninger, men de var relativt uskarpe, og der var faktisk spænding i slutfasen af kampen.

Første Brøndby-besøg i Vejle i ni år

Brøndby har faktisk ikke været på besøg på det nye Vejle Stadion siden 2009, hvor de to mandskaber mødtes i en pokalkamp, som Vejle overraskende vandt.

Det skyldes selvfølgelig, at Vejle har været næsten 10 år udenfor det gode selskab i Superligaen. Man kan forvente en solid Brøndby-opbakning, da der har været udsolgt på Brøndbys fanafsnit i et godt stykke tid.

Der bliver ikke mulighed for at udvide afsnittet som man f.eks. har set i mange af Brøndbys udekampe i denne sæson, og personer i Brøndby-tøj vil blive afvist i de andre indgange.

Lasse Vigen bør gå tilbage i startopstillingen

Brøndby skrev historie i sidste weekends kamp imod Hobro. Det var første gang nogensinde, at de stillede uden en dansker i startopstillingen, og det blev Alexander Zorniger selvfølgelig forholdt efter kampen.

Han svarede ret kynisk, at niveauet blandt de unge danske spillere simpelthen ikke er tilstrækkeligt, og det er selvfølgelig ikke så godt for Brøndby, omend man selvfølgelig skal spille med de bedste 11 spillere fra start.

Det skyldtes dog også, at Lasse Vigen sad ude med karantæne, og Besar Halimi overtog hans position i stedet. Lasse Vigen bør gøre comeback i startopstillingen imod Vejle.

Du kan se kampen mellem Vejle og Brøndby med online live streaming!

Hvordan ender Vejle – Brøndby?

Brøndby er klare favoritter, og vicemestrene er inde i en god stime af kampe i øjeblikket, som der skal bygges videre på.

Vi tror på 2-1 til Brøndby.

Hold øje med

Allan Sousa, Vejle og Hany Mukhtar, Brøndby.

Hvornår kan man se Vejle – Brøndby live stream?

Vejle – Brøndby kan live streames søndag den 9. december kl. 18.00.

Du kan se Vejle Boldklub vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold