Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Vejle Boldklub
vs
Brøndby IF

Vejle Brøndby Live Stream: Se Vejle - Brøndby Online

Se Superliga-kampen mellem Vejle og Brøndby direkte med online live streaming! Superligaen er endelig tilbage efter en lang landskampspause, og du kan se hele kampen mellem Vejle og Brøndby med live streaming.

Vejle har fået en overraskende flot start på Superligaen, men vi har tidligere set oprykkerhold komme flot fra start for senere at gå helt i stå.

Derfor skal Vejle på banen for at bevise, at de rent faktisk hører til i den øverste halvdel af Superligaen.

På den anden banehalvdel finder vi Brøndby, som har været svingende i de første otte runder.

De har hentet 15 point, hvilket er nok til en fjerdeplads. Hvis det for alvor skal blive sjovt i Brøndby, så skal de i top tre, og det kan de gøre med en sejr i dagens kamp.

Se Vejle – Brøndby med live streaming!

Brøndby og Vejle skal kæmpe om topplaceringer

Før sæsonen havde de fleste Superliga-fans nok gættet på, at der ville være stor forskel på niveauet hos topholdet fra Brøndby og så oprykkerne fra Vejle.

Sådan har det dog ikke været i de første otte runder. Vejle ligger på en flot femteplads med 14 point efter otte kampe, mens Brøndby har et enkelt point mere, hvilket rækker til en fjerdeplads.

Der er kun tre point fra Vejle op til SønderjyskEs førsteplads, og med tanke på, hvor svingende topholdene er, så kan man ikke udelukke, at et hold som Vejle kan kæmpe med om medaljerne.

Brøndby har på papiret et stærkere hold end Vejle, men niveauforskellen er bare ikke ret stor mellem Superliga-klubberne i øjeblikket.

Brøndby-komet i topform

Kampens nok største profil er Brøndby-talentet Jesper Jobbe Lindstrøm. Han begyndte at bide sig fast på førsteholdet i den seneste sæson, men i denne sæson er han blevet en af Brøndbys største profiler og salgsemner.

I de første otte kampe har Lindstrøm scoret fire mål, og lagt op til yderligere to. I 3-0-sejren over OB i sidste runde scorede han en kandidat til årets mål, da han hamrede den op i hjørnet fra 30 meter.

Da landsholdet pludselig stod og manglede en masse spillere, så blev Lindstrøm kaldt op. Han fik debut på Brøndby Stadion, hvor der desværre ikke var nogle tilskuere.

Han er Brøndbys offensive es, som skal holdes helt nede, hvis Veje skal have point i kampen.

Se Vejle – Brøndby med online live streaming!

Hvornår live streames Vejle – Brøndby online?

Vejle – Brøndby kan live streames søndag den 22. november kl. 18.00.

Du kan se Vejle Boldklub vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold