Kampskema
Vejle Boldklub
vs
Randers FC

Vejle - Randers Live Stream: Se Vejle - Randers Online

Se Superliga-kampen mellem Vejle og Randers direkte med online live streaming! Der venter en spændende kamp i Superligaen, når Vejle tager imod Randers fredag aften, og du kan live streame hele kampen online!

Vejle er Superligaens helt store overraskelse i denne sæson. Efter de første seks spillerunder ligger oprykkerne fra Vejle meget overraskende på førstepladsen, og det er på ingen måde ufortjent.

Vejle-holdet har været et frisk pust til de etablerede Superliga-hold, og de vurderes selvfølgelig også som favoritter imod Randers.

Randers har bestemt ikke fået en særligt god start på denne sæson, og selvom de bør være for stærke til at rykke ned, så kan de godt komme i problemer.

Se Vejle – Randers med online live streaming: Den bedste måde at se fodbold på nettet.

Vejle fører Superligaen

Superligaens enlige oprykkere fra Vejle har gjort det fantastisk flot i Superligaens første seks runder. På trods af et premiere-nederlag på 4-2 imod AGF, så ligger Vejle nu på førstepladsen med 13 point efter seks kampe.

SønderjyskE og FC Midtjylland har ligeledes 13 point, men Vejle er foran på en bedre målscore. Der var mange spørgsmålstegn omkring holdet før sæsonen, men indtil videre har det kørt fremragende.

Der er dog også dårlige nyheder i Vejle-lejren. Angriberen Raphael Dwamena, der blandt andet har scoret et fremragende frisparksmål imod FC København, kommer ikke på banen mere.

Det skyldes, at han har en medfødt hjertefejl, som klubben selvfølgelig monitorerer tæt. Her har de desværre fundet ud af, at nogle tal ikke er som de skal være, hvorfor de har valgt at pille ham ud af truppen.

Randers i dårlig form

Randers har været en fast del af Superligaen i mange år, men det kan ikke garanteres, at det fortsætter sådan.

Klubben har igennem flere sæsoner hørt til i den nederste halvdel af Superligaen, men har dog ikke været i direkte nedrykningsfare.

Med kun fire point i de første seks kampe, så ser det dog ikke godt ud. Klubben mangler offensive profiler efter salg af Saba Lobjanidze og Emil Riis, som slet ikke er blevet erstattet.

Økonomien er – ligesom hos mange andre klubber – under pres, så der bliver ikke satset på nye spillere.

Hvis situationen står lige så slemt til, når transfervinduet åbner i januar, så kan man sagtens forestille sig, at Randers henter nogle spillere.

Randers kom ellers fint fra start med en 3-0-sejr i Horsens, men nu har de tabt fire kampe på stribe. De har tabt imod FC Midtjylland, Brøndby, FC Nordsjælland og senest SønderjyskE.

Særligt den seneste kamp var skuffende, da Randers var en mand i overtal i over to tredjedele af kampen, men stadig tabte.

Se Vejle – Randers med online live streaming!

Hvornår kan man se Vejle – Randers live stream?

Vejle – Randers kan live streames fredag den 30. oktober kl. 19.00.

Hvad bliver kampen?

Vejle er favoritter, men det bliver formentlig en tæt kamp.

Vi tror på 2-1 til Vejle.

Du kan se Vejle Boldklub vs Randers FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold