Viking
vs
Arsenal FC

Viking v Arsenal: Kommer de store navne under denne tur?

Vil du også gerne se Viking v Arsenal live stream? Så læs vores optakt og find ud af, hvordan du ser kampen live.

The Gunners viser sig frem i Norden

De engelske vicemestre fra Arsenal er på turné i Skandinavien, hvor første kamp er mod norske Viking.

Der har igen været en del blæst om manager Arséne Wenger i forhold til indkøbene, eller måske snarere manglen på samme.

De fleste fans vil se mindst en angriber og en centerback, og selvom der faktisk er købt spillere ind til de pladser, så er det nok ikke lige de gutter, som fansene håber på.

Hvor er de store navne?

Takuma Asano fra den japanske liga og unge Rob Holding fra Bolton er købt ind til angreb og forsvar, men det er just navne, der får mundvandet frem.

Desuden ankommer nigerianeren Kelechi Nwakali, som er blot 18 år, men blev udnævnt som den bedste spiller ved sidste U17-VM.

Dog kan fansene glæde sig over en ”ægte” signing i Granit Xhaka, som imponerede for Schweiz under EM, og som nævnes som en af de bedste midtbanespillere i 1. Bundesliga i sidste sæson.

Tysker på vej?

Dermed er midtbanen i den grad forstærket, og når man tager navne som Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Santi Cazorla, Francis Coquelin og Mohamed Elneney i betragtning, så er alt i den skønneste orden her.

Men med Per Mertesackers skade på USA-turen mangler der lidt rutine i forsvaret ved siden af Laurent Koscielny, og der går mange rygter for tiden.

Et af de hotteste er den tyske spiller Skhodran Mustafi, som til dagligt slår sine folder i Valencia. Han er angiveligt skadet i foden, men er blevet spottet i London.

Fransk til angrebet?

Til angrebet har der været voldsomme rygter om Gonzalo Higuain, men han er smuttet til Juventus, og Wissam Ben Yedder foretrak åbenbart Sevilla fremfor Arsenal, da han skiftede fra Toulouse.

Dermed er der to navne på blokken lige nu, Mauro Icardi fra Inter og ikke mindst Alexandre Lacazette fra Lyon.

Den franske klub har offentliggjort, at de har afvist et bud på 260 millioner kroner og vil have næsten 100 mere for at slippe deres guldfugl.

Vildt, hvis Mahrez kommer

Den handel er stadig på bedding, men der, hvor Arsenal-fansenes hjerter er ved at slå i dobbelt takt, er udsigten til at snuppe Riyad Mahrez fra de engelske mestre fra Leicester.

Rygterne vil vide, at der skulle være en handle på vej, for Mahrez er blevet enig med Arsenal, og nu mangler klubberne bare at snakke sammen.

Dermed kunne en opstilling til næste sæson se sådan her ud:

Petr Cech – Hector Bellerin, Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi, Nacho Monreal – Granit Xhaka, Aaron Ramsey, Mesut Özil – Riyad Mahrez, Alexis Sanchez, Alexandre Lacazette

Hvordan ender kampen Esbjerg v AGF live stream?

Arsenal har en del unge spillere med, men de er brandgode.

Desuden skulle både Aaron Ramsey og Alexis Sanchez være klar til den skandinaviske tur, som afsluttes med en kamp mod Manchester City på søndag.

Vi tipper 0-2

Hvad skal du spille på i Esbjerg v AGF live stream?

Hvus du spiller på resultatet 0-2, får du odds 8.00 hos Bet365.

Hold øje med

Björn Daniel Sverisson, Viking og Chuba Akpom, Arsenal.

Hvornår kan du se Viking v Arsenal live stream?

Kampen spilles fredag d. 5. august kl. 20.30 på Viking Stadion, Stavanger.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår