Viktoria Plzen
vs
SønderjyskE Elitesport

Se Viktoria Plzen - SønderjyskE Live Streaming

Se Europa League-kampen mellem Viktor Plzen og SønderjyskE direkte med online live streaming! SønderjyskE har fået en meget svær lodtrækning, da de skal møde det tjekkiske storhold Viktor Plzen på udebane.

Grundet den lange coronapause, så skal disse opgør kun afvikles over et enkelt opgør, så sønderjyderne har bestemt ikke været heldige med lodtrækningen.

Kampen skal dog afvikles uden tilskuere, så hjemmebanefordelen er langt fra lige så stor, som den normalt ville være.

SønderjyskE tager til Tjekkiet som underdogs, men det er slet ikke udelukket, at de skaber overraskelsen, og spiller sig videre i Europa League-kvalifikationen.

Se Viktor Plzen – SønderjyskE online med live streaming!

Viktoria Plzen har masser af erfaring fra Europa

Der venter SønderjyskE en svær opgave, når de torsdag aften skal forsøge at spille sig videre i Europa League-kvalifikationen.

De møder et stærkt tjekkisk hold, som i sidste sæson endte på andenpladsen, seks point bag mestrene fra Slavia Prag, som i øvrigt viste sig flot frem i Champions League.

Mens det hører til sjældenhederne, at SønderjyskE får lov til at spille europæiske kampe, så er Viktoria Plzen fast inventar i de europæiske turneringer.

De var med i et gruppespil for første gang i 2011/2012-sæsonen, hvor de endte på tredjepladsen i en Champions League-gruppe med Barcelona, AC Milan og BATE Borisov.

Siden har de været med i yderligere seks europæiske gruppespil, men de var dog ikke med i sidste sæson, da de første blev besejret af Olympiakos i Champions League-kvalifkationen og efterfølgende af Antwerp i EL-kvalifikationen.

I denne sæson startede Plzen i CL-kvalifikationen, hvor de dog blev slået ud af AZ Alkmaar, og nu er de så storfavoritter imod SønderjyskE.

SønderjyskE har tidligere spillet Europa League-kval i Tjekkiet

SønderjyskE har haft et enkelt europæisk eventyr. Det skete efter, at klubben var endt på en meget overraskende andenplads i 2015/2016-sæsonen.

SønderjyskE startede med at trække Strømsgodset, som blev besejret med 4-3 sammenlagt. Efterfølgende blev polske Zagliebe Lubin slået med 3-2, og i den afgørende playoff-runde skulle SønderjyskE op imod Sparta Prag.

Kampen på Sydbank Park endte 0-0, og derfor var der lagt op til en meget spændende kamp i Tjekkiet.

SønderjyskE kom fantastisk fra start, da Mikael Uhre og Troels Kløve scorede kampens to første mål efter 35 og 40 minutter spil.

Sparta Prag skulle nu score tre gange for at spille sig til gruppespillet, og det formåede de desværre. Det afgørende 3-2-mål blev scoret i det 85. minut, og var desværre et stort slag for SønderjyskE.

Nu skal de på en endnu sværere opgave imod Viktoria Plzen, hvilket bliver sjovt at se.

Se Viktoria Plzen – SønderjyskE med online live streaming!

Hvornår kan man live streame Viktoria Plzen – SønderjyskE online?

Viktoria Plzen – SønderjyskE kan live streames torsdag den 24. september kl. 18.00.

Du kan se Viktoria Plzen vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold