Zenit Petersborg
vs
FC København

Zenit - FCK Live Stream: Se Zenit - FCK online

Se Zenit – FCK med online live streaming

Du kan se Europa League-kampen mellem Zenit Skt. Petersborg og FC København direkte med online live streaming. Der venter en meget vigtig kamp for dansk fodbold, og du kan selvfølgelig live streame Zenit – FCK online!

FC København har kniven for struben før den næstsidste kamp i Europa Leagues gruppespil. De skal spille imod et stærkt russisk hold, som både fører den russiske Premier League og Europa League-gruppen.

De kommer på besøg et af verdens mest imponerende stadions, og selvom der formentlig ikke bliver udsolgt til kampen, så bliver det sjovt at se, hvordan FCK-spillerne reagerer på det.

Et nederlag vil med stor sandsynlighed betyde et farvel til europæisk fodbold for FCK, og du kan se, hvordan de klarer kampen imod Zenit direkte med live stream.

Både Zenit og FCK har haft topkampe

Selvom Zenit – FCK er en meget vigtig kamp for begge hold, så har de to storklubber også haft andre ting at tænke på.

Både Zenit Skt. Petersborg og FC København har spillet vigtige topkampe i hhv. Premier League og Superligaen.

Førerholdet fra Zenit spillede hjemme imod fjerdepladsen fra Rostov, mens FC København spillede hjemme i Parken imod FC Midtjylland i en spændende kamp.

Begge hold fik en god optakt. FCK vandt 2-1 efter en lige kamp imod FC Midtjylland, mens Zenit vandt 2-0 over Rostov.

FC København kan ikke tåle nederlag

Der er spillet fire kampe i årets Europa League-gruppespil. Zenit fører gruppen med otte point, mens FC København ligger på tredjepladsen med fem point.

Derudover ligger Slavia Prag på andenpladsen med syv point, mens Bordeaux ligger sidst med et point.

Et nederlag vil sende Zenit videre med 11 point, og FCK vil forblive på tredjepladsen med fem point. I så fald skal FCK håbe på, at Slavia Prag også taber, da de så fortsat vil have muligheden for at gå at videre.

Får Slavia Prag point samtidigt med, at FCK taber imod Zenit, så er FC København færdige i årets Europa League, så der står meget på spil i Skt. Petersborg.

Bliver Viktor Fischer klar?

Viktor Fischer blev lynhurtigt en stjerne i FCK-trøjen efter ankomsten i vinters. Han startede ligeledes ud som lyn og torden i denne sæson, men han er blevet holdt tilbage af en skade.

Han har ikke spillet fodbold i en måned, og det virker lidt underligt, at FC København ikke melder noget ud om en af deres store profiler.

Man kunne fristes til at tro, at skaden er værre end først antaget. Fischer virkede i hvert fald ikke særligt skadet i interviewet efter AGF-kampen som er hans seneste i FCK-trøjen.

Lige kamp i Parken

Zenit og FC København har allerede mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Det var for et par måneder siden i Parken, hvor de to hold spillede en lige kamp.

Robert Mak bragte Zenit foran 1-0 kort før pausen, mens Pieros Sotiriou udlignede med en halv time igen af kampen.

FC København var herefter lidt mere dominerende, men begge hold var umiddelbart tilfredse med det uafgjorte resultat.

Det er værd at bemærke, at Zenit har et spillerbudget, der er mange gange større end FC Københavns, og i det lys, så har FCK leveret flot i Europa League.

Ser man bort fra 0-1-nederlaget imod Slavia Prag, så har FC København leveret mere end, hvad man kunne forvente.

Se Zenit – FCK med live streaming!

Hvordan ender Zenit – FCK?

Zenit har et stærkere hold, og har en stærk hjemmebane på Gazprom Arena i Skt. Petersborg, som er et af verdens dyreste og mest imponerende stadions.

FC København har tidligere vundet på svære udebaner, og det er selvfølgelig også en mulighed, men det bliver bestemt ikke nemt.

Vi tror på 2-1 til Zenit.

Hold øje med

Zenit har et hav af spændende, offensive profiler. Sebastian Driussi, Leandro Paredes, Robert Max og Artem Dzyuba holder allesammen et højt niveau.

FC København skal satse på spillere som Robert Skov, Pieros Sotiriou og Dame N’Doye. Sidstnævnte startede meget flot i FCK-trøjen, men har været mere passiv på det seneste.

Hvornår kan man se Zenit – FCK live stream?

Zenit – FCK live streames torsdag den 29. november kl. 18.55.

Du kan se Zenit Petersborg vs FC København hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold